НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Volim производи се како што следува.
http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/cocnut.png

VOLİM ПИНАКОЛАДА

Состав: Бело вино , Индиски орев.
http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/prd.png

VOLİM ПИНАКОЛАДА

Состав: Бело вино , Индиски орев.
http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/lemon.png

VOLİM ЛИМОН

Состав: Бело вино, Природна арома на лимон.
http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/elma.png

VOLİM ЗЕЛЕНО ЈАБОЛКО

Состав: Бело вино,Природна арома на зелено јаболко.
http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/sekont.png

VOLİM СЕК ОН Д БИЧ

Состав: Бело вино, Природни ароми на праска и кајсија.
http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/visne.png

VOLİM ЈАГОДА & ЛУБЕНИЦА

Состав: Бело вино,Природни ароми на јагода и лубеница.
http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/karpuz.png

VOLİM ЈАГОДА & ЛУБЕНИЦА

Состав: Бело вино,Природни ароми на јагода и лубеница.

INSTAGRAM

http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2017/05/beer_transparent-2.png

ЗА ВОЛИМ

Најдобри состојки
Нашите пијалоци се прават со употреба на највисоки квалитетни состојки.
Сооднос на алкохол
1 шише содржи 14,4% алкохол.
Разни вкусови
Нашите бели вина се вкусни и имаат најразлични ароми.
Кратка историја
...

Следете не

http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/volim.gif