Volim Ауди Автомобили Македонија

март 3, 20200

Ауди автомобили Македонија е бренд на кола кој е моментално еден од најдобрите и најспремните коли. Ауди има напреден дизајн, исклучителни настани и преземања, едноставно тоа е бренд кој фасцинира. Напредокот во техниката е ставот, што ги придвижува сите активности и ветувањето од самата компанија.Ауди автомобили Македонија со напредната технологија и дизајн ориентиран кон иднината Ауди поставува нови стандарди. Се прават автомобили со успех и страст за љубителите на Ауди.Ауди автомобили Македонија четирите марки односно четирите прстени кои се меѓусебно испреплетени го симболизираат обединувањето на четирите саксонски, автомобилски фирми Ауди, DKW, Horch и Wanderer во Ауто Јунион АГ.

Ауди автомобили Македонија Ауто Јунион АГ со своето основање беше вториот по големина автомобилски концерн во Германија. Производите на DKW важат за наменски, безбедни, економични и ефикасни. Марката DKW ги понуди волуменските модели на Auto Union и имаше одлучувачко значење за економскиот развој на новиот концерн. Широката палета на модели на Ауди со многу различни мотори и погонски концепти во 1971 година доведе до нов рекламен слоган, кој што оттогаш ги прати вештините на корпорацијата како порака насочена кон целта.Ауди автомобили Македонија во Македонија Ауди е најзастапена, најчеста марка на кола која се вози.

Ауди автомобили Македонија има повеќе модели кои сите се фантастични така што нема да згрешите кое и да го одберете. Почнува со A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q2, Q3, Q5, Q7, Q8 и ТТ. Круговите на логото претставуваат удобност, брзина, технологија и луксуз.Ауди автомобили Македонија Ауди соопшти дека ќе го ажурира софтверот на 4.997 модели A8 со 4.2 литарски V8 дизел мотори, од кои 3.660 се во Германија и се направени помеѓу септември 2013 и август 2017 година.Ауди автомобили Македонија ажурирањето на софтверот,ќе биде достапно во првиот квартал од 2018 година по зимските тестирања.Ажурирањето треба да осигура дека по ладното стартување, моторот побрзо ќе ги достигне оптималните работни услови за системот за третман на издувните гасови, така што неговите емисии ќе се подобрат во вистинските услови на возењето.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *