Volim Водно скопје во македонија

март 3, 20200

Водно скопје во македонија туристичката парк шума Водно се вбројува во една од најомилените туристички дестинации во Скопје, Македонија. Важи за една од најзначајните зелени површини кои имаат незаменлина заштитна, еколошка и рекреативна улога. Секој жител на Република Македонија кој барем еднаш се искачил на врвот на Водно ги знае причините зошто Водно е најпосетувана туристичка дестинација.Водно скопје во македонија сместена е во јужниот дел на Скопската котлина, и целосно владее со пејсажот на главниот град Скопје.

Водно скопје во македонија има поволна географска положба, бидејќи во неговата близина се наоѓаат важни патишта, железници и др. Водно е една прекрасна туристичка дестинација особено за љубителите на чист планински воздух, планинарите кои сакаат да пешачат и уживаат во прекрасна прошетка. Скопјаните а воедно и останатите граѓани од Република Македонија знаат што е среќа и за таа тема најчесто со нивните најмили го поминуваат денот или викендот токму на оваа дестинација.Водно скопје во македонија водно ги има сите предуслови за развој на рекреативниот туризам, бидејќи ги има сите потенцијали.Водно скопје во македонија планината Водно нуди извонредни услови за развој на планински и друмски велосипедизам. Планината Водно неодамна стана достапна не само за оние активните планинари, туку и за секој што има желба да поужива во природата, а не може и не сака да пешачи.

Водно скопје во македонија иако патот до врвот не е многу долг и напорен, се стигнува за само час и половина со умерено темпо, сепак постојат и оние кои сакаат само да уживаат во глетката без да си ги оптеретуваат мускулите. До средно Водно и онака можеше да се пристигне со автомобил, но неодамна е пуштена редовна линија на автобуси кои возат до таму.Водно скопје во македонија било како и да се одлучите да и пристапите на планината и на оваа прекрасна туристичка дестинација, задоволството е загарантирано, а чувството незаменливо. Вашето тело ќе ви биде благодарно за она што ќе му го подарите, а духот уште во првата секунда ќе ви се подмлади.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *