Volim волво во македонија

март 25, 20200

Волво во македонија е еден од водечките светски производители на камиони, автобуси, градежна опрема и морски и индустриски мотори.Волво во македонија Групацијата исто така обезбедува комплетни решенија за финансирање и услуги.Волво во македонија со седиште во Гетеборг, вработува околу 100 000 луѓе, има производствени капацитети во 18 земји и ги продава своите производи на повеќе од 190 пазари. Во 2018 година, нето продажбата на Групата „Волво“ изнесуваше околу 391 милијарди СЕК (38,1 милијарди евра). Групацијата Волво е компанија во јавност.Волво во македонија Акциите на Волво се котираат на Насдак Стокхолм. Мисијата на „Волво груп“ е развој на просперитетот преку транспортни решенија.Визијата на „Волво груп“ е да биде најпосакуваниот и најуспешниот давател на решенија за транспорт во светот.

Волво во македонија компанијата е култура  како да комуницираме едни со други, со нашите клиенти и со општеството како целина, за да ги постигнеме нашите деловни цели.Волво во македонија тој е вкоренет во нашата историја и е клучен за долгорочниот успех на нашата компанија.Волво во македонија тоа е темелот врз кој се гради сè друго. Од 1927 година, Volvo се развива од мала локална индустрија во еден од водечките добавувачи на трговски решенија за транспорт, обезбедувајќи производи како што се камиони, автобуси, градежна опрема и погонски системи за морски и индустриски апликации.

Волво во македонија иновациите во рамките на транспортот ќе ги обноват градовите . Автоматското возење, електромобилноста и поврзаните возила ќе овозможат поттикнување, почиста и побезбедна мегабајти да растат и напредуваат.Волво во македонија за нас во групата „Волво“, технологијата значи стремеж да се оди напред, постојано да работиме заедно за да се подобриме и да напредуваме подобро.Волво во македонија тоа значи креативно и иновативно размислување, еволутивно и револуционерно решавање на проблеми – сè со цел да се дојде до нашата визија. Volvo Penta е водечки  светски снабдувач на мотори и целосни енергетски системи за морски и индустриски апликации.Волво во македонија поврзано е со иновативни и ориентирани кон перформанси производи, покрај квалитетот , безбедноста и грижата за животната средина.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *