Volim Европски Универзитет Скопје – Најдобриот универзитет

април 4, 20200

Европскиот универзитет во Скопје е универзитет кој со полна пареа ги вади најдобрите кадри од него. Мисија на Европскиот универзитет е да им овозможи на студентите да се стекнат со најсовремено и најрелевантно  знаење, вештини, креативност и морални вредности кои ќе им овозможат да бидат идни лидери на глобално и национално ниво. Европскиот универзитет во Скопје Стратегијата на Европскиот универзитет за спроведување на неговата мисија е насочена кон долгорочно одржување и продолжување со понуда на квалитетно образование.

Европскиот универзитет во Скопје е висока модерна, образовна и научна институција, која како храм на знаењето и вештинитепридонесува за создавање лидери базирани на вредностите на хуманизмот, демократијата и слободата и индивидуата. Европскиот универзитет во Скопје има академски цело – воспоставување на академски критериуми при изведување на наставата, истражувачките и уметничките активности од страна на наставниот кадар на Европскиот универзитет. Има континуиран развој на научните и уметничките способности на наставниот кадар како и академско научно спознавање и стекнување на практични вештини. Европскиот универзитет во Скопје има огромна академска соработка, многу бенефиции за студентите, можности да учествуваат насекаде и да одат да посетат други земји се со цел да бидат нивните студенти најдобри и кога ке го завршат факултетот да излезат од него како едуцирани луѓе и да си најдат работа веднаш преку која ке бидат ценети луѓе со ценета професија.

Европскиот универзитет во Скопје кога станува збор за академски кадар,велиме дека е одбран врз основа на политика на три третини. Една третина се редовно вработени академици (доктори на наука) кои се експерти во областа во која тие предаваат. Втората третина се реномирани професионалци и насловни доценти кои доаѓаат од индустријата и со тоа го збогатуваат практичното искуство на самата програма. Европскиот универзитет во Скопје И третата третина се визитинг професорите од странство. Европскиот универзитет секоја година зима учество на Fashion Week Skopje, каде учество земаат студентите од европски, и секогаш се со најдобри креации, модни дела, извонредни дела, благодарение на нивните едуцирани професори.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *