Volim Е-magazin – Најнови вести и информации

април 4, 20200

Е – магазин е страница која преку забава и хумор е создадена и креирана со цел секојдневно читателите да добиваат најнови, актуелни, и најинтересни – факти, сознанија, вести, информации, совети и се останато само со еден клик. Е магазин ветува многу нешта собрани на едно место. Има најмногу опции за избор на читање за разлика од останатите страни. Е-magazin Има најнови секојдневни вести, информации и скандали за Македонија, истите се опишуваат и обновуваат за Балканот како и за светот. Посебно поле е локално каде што има најсериозни вести кои се итни за известување за нешто што не смее да се пропушти кај нас во Македонија.

Е-magazin Потоа секакви интервјуа кои се интересни за следење. Следува веднаш после нив полето наречено убава приказна каде се објавуваат секојдневно признаени дела на успеси на луѓе од Македонија кои се признаени и убаво е да се прочитаат. Е-magazin Преминуваме на забавата,секогаш најактуелна и најважна особено кај младата популација, како и спортот кој е еден од најактуелните и најчитаните теми на интернет особено оваа година. Потоа имаме опција 18+, за полнолетните – факти и совети кои сигурно ке ги интересираат и ке им помогнат.

Е-magazin Интересни и занимливи опции се опциите веднаш под овие полиња, односно нивните наслови – Баш ни е кејф. Кога ке кликнете на оваа опција, ке сфатите дека всушност овде се работи за горди дела кои ги прават македонците а се признати во странство и ширум светот. Е-magazin До него стои полето – Наша тема, каде се актуелни вестите за посериозни новости. Беспарица е полето каде се објавувани законските одлуки кои мора да се следат и информации поврзани со нив. Е-magazin Бенчмарк е полето кое се занимава со политиката и вестите поврзани со политиката. Добрососедство претставува опција за информирање на врската меѓу Македонија со соседните земји. Е-magazin Check in, Македонско се сите опции каде имате одличен и огромен избор да читате што сакате.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *