Volim Живо вести Македонија

февруари 29, 20200

Живо вести Македонија Мили или Марко Миливојев е млад и талентиран рапер на Балканот кој, моментално е многу познат. Тој има направено бум уште на почетокот на својата кариера и огромен успех. Живо вести Македонија На почетокот на 2018 година, почнал да пишува песни во соработка со Гудри и Бомбе Деведесетих на новиот ЕП за Музика за продају дроге. Мили заедно со Гудри за ова снимиле две песни – М.В.Г. и Треше нам шушкају. Подоцна, истата година настапува на Sea Dance Festival. Живо вести Македонија заедно со Surreal, на почетокот на Октомври 2018 издаваат нова песна со наслов – Мало јачи гас. На неговиот албум имало вкупно 5 песни кои биле во продукциската куќа- Басивити.

Живо вести Македонија во истиот период, Мили исто така има соработка и со Вук Моб, со кој заедно ја издаваат песната – 12 сати. При крајот на 2018 гоина, Мили ја промовира песната Грми, која направи огромен бум на целиот Балкан а воедно и тоа беше песната со која тој најмногу се прослави и го достигна врвниот успех. Живо вести Македонија тој сепак не застана, втора песна од новиот албум која ја извади – Loca, која исто така беше на Трендинг број 1 долг период. Истиот период се снимаше и филмот , Јужни Ветар , за кој Мили сними песна заедно со исто така балканскиот најслушан рапер- Цоби, и таа песна беше всушност снимана за филмот, под името – Јужни Ветар Гас.

Живо вести Македонија Мили има огромна публика, огромен број на фанови и обожаватели, и кариера која за само две години и не многу издадени песни е на врвот и за голема пофалба и почит како за млад, талентиран рапер. Живо вести Македонија покрај музиката, Мили се занимава и со глума. Живо вести Македонија во текот на 2019 година , учествувал во снимањето на серијата Група, која ја продуцираат РТС и Vision Team, на која главната тема е полицијата, мафијата, дрогата,водејќи три групи- полицајци, криминалци и тинејџери. Мили во серијата го игра Станислав.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *