Volim Жито маркети најефтино во Македонија

февруари 29, 20200

Жито маркети најефтино во Македонија  е еден од најпознатите и најбрзорастечки брендови за пецива, леб и бурек во Македонија. Силбо е бренд во сопственост на две фирми на двајца браќа – Силјан и Боби Милеви. Жито маркети најефтино во Македонија Асоцијацијата на брендот Силбо всушност се првите слогови на имињата на двајцата браќа. Секој од браќата имаат по една фирма, едниот е сопственик и управител на “Жито Скопје Силбо ДООЕЛ” која е формирана во 2008 година, оваа фирма има две подружници од кои една е многу познатата пекара во Дебар Маало, со име Фурна Силбо, а втората со исто име лоцирана во општина Аеродром со додавка ТЦ Бисер, другата фирма е “Жито Клас СИЛБО”, основана во 2009 година, чија дејност е посредување со храна, пијалоци и тутун, таа има една подружница која се вика “Пекара Жито Клас Силбо” и се наоѓа во Горно Лисиче, а приоритетна дејност и е трговија со леб и пецива.

Жито маркети најефтино во Македонија брендот е лоциран на повеќе места во Скопје. Силбо секојдневно услужува и рани илјадници граѓани.Силбо е една од најпосетуваните и најпознатите пекари во Македонија, располагајќи со богато мени, по достапни цени и врвна услуга и врати отворени 24 часа, седум дена во неделата, ја прави една од најпосетуваните во регионот. Жито маркети најефтино во Македонија богатото мени на силбо го красат разни кифли ( со шунка и кашкава, кашкавал и маслинки, сланина и зденка, ајвар, сирење) гевреци, рокчиња, буреци (пица бурек, со месо, сирење, зденка и др.)

Жито маркети најефтино во Македонија кроасани (солен кроасан, кроасан со крем, кроасан со џем и др.), лебови ( црн, бел, багети и др.), ладни сендвичи (со кулен, пршута, врат, пилешки, шунка), гибаници, гевреци, плетенки, пити, штрудла, кавалче. Жито маркети најефтино во Македонија многу други се само дел од богатото мени на Силбо.Овој бренд е еден од најбрзо растечките во нашата земја, со повеќе од 100 работници, постојано расте и се проширува. Започнувајќи со мал влог од 320.000 денари денес вреди повеќе од милион евра.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *