http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/ab11.jpg

VOLIM  2007 година е основана компанијата Кирбијик компанија за дистрибуција на пијалоци маркетинг туризам хотелјерство и градежништво, која започна со производство во округ Аксу во провинцијата Анталија на површина од 2500 m². Почнувајќи од 2007 година ова компанија доживува пораст како резултат на Истражување- Развој активностите и го зголеми квалитетот и разноврсноста, па во 2018 година во округ Серик- Анталија отвори фабрика за ароматизирани вина на површина од 30.000 m², на 22.000 m² отвориле фабрика за вино и на 6000 m² фабрика за етил алкохол.

Исто така во Анталика округ Серик на површина 9000 m² има роизводство на маслиново масло и во производниот капацитет 2019 година ќе продолжи со своите активности.

Компанијата е 100%домашен капитал и започна со 100вработени за да денес оебзбедува вработување на повеќе од 10000 Вравотени.

http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/ab12.jpg
http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/ab15.jpg

Денес компанијата има Фабрика за ароматиизирани вина,фабрика за виво, Фабрика за Етил алкохол и Фабрика за маслиново масло и прераснала во холдинг и обезбедува додадена вредност на економијата на државата. На патот започна со 30 илјади литри, а сега достигна производен капацитет од  6 милиони литри.

Kırbıyık Holding има свои преставништва низ цела Турција а од оваа година со извоз и пласман и во странство.

Холдингот има големи цели во меѓународната трговија и ги

продолжува своите трговски преговори со компании од 52 земји.Kırbıyık Holdingсе стреми да стане светски бренд продолжува својот квалитет, истражување и развој и маркетинг.

http://volim.com.mk/wp-content/uploads/2019/08/ab13.jpg