Volim дарко влогс на инстеграм

февруари 29, 20200

Дарко влогс на инстеграм е најкористена и најпопуларна апликација кај младите. Еден вид на  забава и зараза од која младите неможат да го тргнат погледот настрана. Постови, сториња , лајкови и коментари се само дел од секојдневието на еден човек од помлада генерација. Научниците покажале дека 80 % од денот младите го поминуваат токму на оваа апликација. Исто така најсреќните моменти се секогаш најпрвин споделени на Инстаграм, при што оваа апликација дава интересни опции за  истражување на нови места и пријатели. Дарко влогс на инстеграм е апликација за социјални медиуми што им овозможува на корисниците да споделуваат фотографии и видеа од нивниот живот, да додаваат наслови, да уредуваат филтри и многу други работи и опции.

Дарко влогс на инстеграм сега инстаграм се појавува со својата нова верзија Финстаграм, нешто што се нарекува список со блиски пријатели. Нова функција која ке биде ексклузивна за сториња. За објавување , на главната страница се појавува зелен круг со бела sвезда во него. Кога ќе го допрете тоа,ќе можете да го видите списокот на вашите блиски пријатели, каде лесно може да се споделува содржина само со одредени луѓе. Дарко влогс на инстеграм апликацијата инстаграм деновиве е опремена со најразлични одлики од кои едната е можноста да испраќате директни пораки до пријателите и членовите на семејството.

Дарко влогс на инстеграм благодарение на новото ажурирање, сега ќе биде полесно да стапите во контакт со пријателите веднаш. Од овој период ќе започнете да гледате мала зелена икона до луѓето во Инстаграм што означува дека тие повторно преку Интернет активно ја користат апликацијата.Овој индикатор ќе биде присутен скоро каде и да одите, вклучувајќи го и вашето сандаче за директни пораки и список на ваши пријатели кога споделувате објава за колкав процент на гледаност станува збор.Дарко влогс на инстеграм сторињата на Инстаграм се одличен начин да добиете повратна информација од вашите следбеници.Дарко влогс на инстеграм со налепницата за скрол на гласање и емотикони, корисниците можат да дознаат што навистина размислуваат нивните обожаватели.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *