Volim комерцијална банка онлајн

март 3, 20200

комерцијална банка онлајн  винстон е американски бренд цигари, во моментов е во сопственост и производство на ИТГ Бренд, подружница на Империал Тобако во САД и од Јапонија Тобако надвор од САД.Комерцијална банка онлајн Марката е именувана по градот каде Р.Ј Рејнолдс го започна својот бизнис кој е Винстон-Салем, Северна Каролина. Од 2017 година, Винстон го има седмото највисоко учество на пазарот во САД (2 проценти) од сите брендови цигари, според Центрите за контрола на болести и превенција и извештајот Максвел. Комерцијална банка онлајн овој пазарен удел паѓа од 2003 година, кога достигна 3,92%, иако Винстон постојано беше во првите 10 брендови цигари по удел на американскиот пазар од 2001 година, според податоците на Националната управа за администрација за злоупотреби на супстанции и ментални здравствени услуги.

Комерцијална банка онлајн истражување на домаќинствата за злоупотреба на дрога. Во 1970-тите, Винстон конкретно го насочи афроамериканското малцинство, слично на она што го правеа Кул и Њупорт за времето. Комерцијална банка онлајн по завршувањето на Втората Светска Војна американските тутунски компании започнаа да истражуваат нови пазари за да го одржат својот просперитет. Помеѓу 1982 и 1988 година, Дејвид Гоерлиц беше „Винстон човек“, појавувајќи се на 42 рекламни реклами на билборди – повеќе од човекот Марлборо.Комерцијална банка онлајн во 1988 година, тој јавно ја осуди тутунската индустрија и се приклучи на новото движење против пушење, откако претрпе здравствени проблеми поврзани со пушењето.

Комерцијална банка онлајн тој ги помина последните 21 години работејќи во училиштата како јавен говорник, охрабрувајќи ги децата да не започнат да пушат. Комерцијална банка онлајн во септември 2015 година, Администрацијата за храна и лекови ги предупреди ITG Brands, производителите на цигари од Винстон, дека означувањето на производот го прекршил федералниот закон затоа што тврдењето подразбирало дека цигарите биле побезбедни од другите брендови.Комерцијална банка онлајн цигарите од Винстон се продаваат или сè уште се продаваат во следниве земји Иран, Канада, САД, Мексико, Чиле, Перу, Аргентина, Велика Британија, Шведска, Финска, Луксембург, Белгија, Холандија, Германија, Франција, Швајцарија, Австрија, Португалија и сите останати.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *