Volim Локал 45 кафе скопје

февруари 29, 20200

Локал 45 кафе скопје е најпопуларен и трендовски бар во Скопје.Нуди одличен асортиман на алкохолни и безалкохолни пијалоци, коктели и др. Одличен дизајн и модерен изглед за прекрасен амбиент како за младите така и за постарите. Во Локал 45 можете да уживате во одлични музички избори со најдобрите и највкусните коктели и пијалоци. Локал 45 е сместен во урбаната и атрактивна населба Дебар Маало и изобилува со секакви понуди за своите клиенти. Овој бар е најпопуларен во Скопје и елитната “шема” е сместена токму во овој бар. Локал 45 кафе скопје исто така барот нуди одлични дневни промоции на квалитетно врвно кафе и природни цедени сокови.

Локал 45 кафе скопје локал 45 е место каде можете да ги задоволите вашите потреби додека уживате во друштво на најблиските. Секое од неговите случувања ќе ве вклопи во пријатно чувство на комбинација и припаѓање на ова место. Локал 45 има мисија да биде одржлив систем на вредности кој креира позитивни емоции кои ќе се  пренесуваат  до крајниот корисник. Визијата на Локал 45 e да биде препознатлив бренд кој континуирано ќе се развива и ќе внесува иновативност кон нашата публика.Негови вредности се: Квалитет, Љубезност, Доверба, Иновативност, Единство.Со модерен терк и урбан сенс привлекува луѓе, но зад завесата лежи срцето и топлината на мисијата на Локал 45. Локал 45 кафе скопје неговото одлично и уникатно мени покажува обврска кон екселенција на совршенство, а истото е креирано од непознати креативни луѓе поврзани со секојдневието.

Локал 45 кафе скопје ефикасната услуга, позитивните вибрации и беспрекорниот квалитет се одлика во нашето секојдневие.Затоа задоволството е огромно за да го посетите ова не толку мало, многу пријатно, возбудливо, интересно, опуштено место, каде сте секогаш добредојдени сами или во друштво со вашата сакана личност, со пријателите, бизнис партнерите.  Во Локал 45 можете да се чуствувате како дома.Локал 45 кафе скопје мора да одберете кој дел од денот ке стигнете порано бидејќи огромна гужва ке ве чека секогаш.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *