Volim Мојот А1 Онлајн

февруари 29, 20200

Мојот а1 онлајн Има места во Скопје кои засекогаш ќе бидат мои, а Скопје мој град. Скопје е Скопје, а Скопје останува засекогаш чекор понапред од останатите, од периферијата.Да, Скопје градот во кој јас секојдневно уживам. Мојот а1 онлајн Чуден, загаден, мистериозен со многу специфики, но со многу убави луѓе и со многу убава култура која го прават посебно место за живеење.

Мојот а1 онлајн Кафето со пријателите, колегите од факултет,се е убаво во Скопје кога ќе си настрана од гужвата во 4 часот и ќе се напиеш убаво кафе на кеј.Прошетките низ Градскиот парк, спомените од излетите наесен, разговорите со саканиот, а мирисот од липа наоколу. Секој си има своја приказна за градот, а таа се воочува кога наоколу ги гледаш уметниците со своите дела, продаваат слики, а всушност купуваш спомени. Мојот а1 онлајн Од другата страна на булеварот, пешачиш на кеј, воздухот не е аерозагаден, како да си на друго место, се е поинаку, поминуваш крај хотел Хилтон, ги гледаш сивите облачиња од чадот, но убаво е се кога знаеш дека си опуштен и наоколу слушаш музика, воздишки од тренинзите и стари како се држат за рака. Мојот а1 онлајн Во Скопје градот под Водно, се е поинаку, посебно е, класика.Шетајќи низ стара чаршија, се потсетуваш на старите добри денови, исто како да си бил дел од нив, мириса на занаети и едноставно си друга личност, чорбаџија.

Мојот а1 онлајн на момент си чекор подалеку од модернизацијата, која за жал е помасовна и подоминантна од ден на ден, но во денешни услови си благодарен што Скопје е само едно мало глобално село, кое можеш да го видиш во минутка, или преку дрон или на Google maps, едноставно со еден збор можеме да кажеме дека Скопје е град кој си има своја историја, го има македонското кое засекогаш ќе владее, а Скопје е само чекор понапред кон светските метрополи. Мојот а1 онлајн Скопје е Македонија, а Северна Македонија е горда, скопска, а наша.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *