Volim Музика 24 Македонија

февруари 29, 20200

Музика 24 Македонија Марко Маринковиќ или познат на јавноста како Слаткаристика, е најдобар рапер во Македонија кој уште од печоток на својата кариера па се до денес не стопира, продолжува да прави музика која неговите фанови ке ја пеат целиот свој живот. Музика 24 Македонија од авторски дела па се до дуети и соработки неговата кариера се достигна на високо ниво. Музика 24 Македонија првите хитови на Слаткаристика нема никогаш неговите фанови да ги заборават бидејќи беа авторски дела: Да полетам – воедно и најголемиот хит од него, Остај ме да пишувам, исто така огромен хит, Класика, Олабави ме, Жолта Штампа, Шопинг,ФМ, Биди зелен, Екстра екстра, Добро да е , Дими џам во соработка со кралот на трубата – Ферус Мустафов, Тик Так, и други.

Музика 24 Македонија на возраст од 15 години, заедно со неговиот пријател Скит Скитара ја формирал хип-хоп групата “Единствена опција”, а во 2004 година го издадоа албумот “Рап Тврдина”. Заедно со Пука Козметика, Скит, Ел Маријачи, Боро Лаказ, Какар, Зеле, Сиги, Аце НЛ, Че и Димитриј Јеа, во 2008 година го формираа хип-хоп-екипажот “Токсикологија”. Музика 24 Македонија Во мај 2009 година потпиша договор со продукција Јованов рекордс и го издаде својот прв соло албум под наслов “Слаткаристика Будало” кој го сочинуваат песните кои ги наведовме погоре. Музика 24 Македонија слаткаристика има огромен број на настапи насекаде каде има милионска публика која ги пее неговите хитови во еден глас како во хор. Нови песни кои и објави овој период а станаа огромни хитови се: Терориста која има околу 13 000.000 прегледи на Youtube.

Музика 24 Македонија веднаш после Терориста ја извади песната Мани – Money, која исто така стана голем хит, Луда Романтика, Амстердам, а додека до 2019 година направи соработка и сними песна во Урбан Рекордс – Дијаманти , во соработка со Два Бона, Марадона во сорботка со Таско. Музика 24 Македонија исто така може да се каже дека Слаткаристика го направи првиот грчко- македонски музички проект кој стана огромен хит – Maria

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *