Volim Мercedes- benz сервис македонија

април 3, 20200

Мercedes- benz сервис македонија е германска глобална автомобилска марка и поделба на Daimler AG. Mercedes-Benz е познат по луксузни возила, комбиња, камиони, автобуси, тренери и брза помош.Мercedes- benz сервис Македонија Седиштето е во Штутгарт, Баден-Виртемберг. Името за прв пат се појави во 1926 година под Дајмлер-Бенз. Mercedes-Benz AG е одговорен за глобалниот бизнис на Mercedes-Benz Cars и Mercedes-Benz Vans со 175.000 вработени ширум светот. Ола Колениус е претседател на Управниот одбор на Mercedes-Benz AG. Компанијата се фокусира на развој, производство и продажба на патнички автомобили, комбиња и услуги.Мercedes- benz сервис Македонија Понатаму, компанијата се стреми да биде водечка во областа на поврзаноста, автономното возење и алтернативните погони со своите иновативни решенија.

Мercedes- benz сервис македонија портфолиото на производи се состои од брендот Mercedes-Benz со под-брендовите Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach и Mercedes me – како и паметната марка, како и EQ производот и технолошката марка за електрична мобилност. Мercedes- benz сервис Македонија AG е еден од најголемите производители на премиум патнички автомобили. Во 2018 година продаде повеќе од 2,3 милиони автомобили и над 420.000 комбиња. Во своите две деловни поделби, Mercedes-Benz AG континуирано ја проширува својата светска мрежа за производство со над 40 производствени места на четири континенти, а се усогласува себе си за да ги исполни барањата за електрична мобилност.

Мercedes- benz сервис македонија во исто време, компанијата ја развива својата глобална мрежа за производство на батерии на три континенти. Мercedes- benz сервис македонија одржливите активности играат одлучувачка улога и во деловните оддели. За компанијата, одржливоста значи создавање вредност за сите засегнати страни на трајна основа клиенти, вработени, инвеститори, деловни партнери и општеството како целина.Мercedes- benz сервис македонија основа за ова е одржливата деловна стратегија на Дајмлер во која компанијата презема одговорност за економските, еколошките и социјалните ефекти на деловните активности и го разгледува целиот синџир на вредност. Мercedes- benz сервис Македонија е глобален целосен добавувач на комбиња и сродни услуги – од малото комбе на Citan со дозволен бензин од 1,8 тони до големото комбе Спринтерово комбе со дозволено до 5 тони.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *