Volim Најдобар маркет во Македонија

февруари 29, 20200

Најдобар маркет во Македонија За да се биде еден од лидерите на пазарот во нашата земја и за да се задоволат половина милион луѓе, води кон фактот дека услугите на Тинекс ги задоволуваат потрошувачите.Најдобар маркет во Македонија Тинекс е лидер во својата индустрија со својотсинџир на маркети.Кога пазариме во Тинекс, знаеме дека како лојални потрошувачи ќе ни биде возвратено со  Поен+ кој може да го искористиме при наредното купување во Тинекс продавниците и во капацитетите како Супер Тинекс и дрогерии како Cosmos. Најдобар маркет во Македонија Во остварувањето на својата цел, Тинекс вложува многу ресурси, пред сѐ во унапредување на своите кадри задолжени за секојдневното снабдување на потрошувачите со огромен број на квалитетни артикли и обезбедување квалитетна услуга.

Најдобар маркет во Македонија неодамна Тинекс го прошири своето семејство на маркети со отворањето на Delicatessen Tinex за вистинските љубители на специјално одбрана храна со специјални деликатеси и тоа на нивната единствена локација во Скопје. Најдобар маркет во Македонија Од неодамна, гигантот во Македонија, брендот Тинекс стана партнер и воведе е-voucher на апликација за сите корисници на поволностите на Cashback.Тинекс маркетите на пазарот во нашата земја опстојуваат цели 25 години, распространети се во 11 градови во земјата, а од неодамна располага и со сопствена интернет продавница E-Tinex.Интересот за е-трговија во Северна Македонија е во постојан подем и со отворањето на интернет продавницата имаат за цел да придонесат кон оваа брзорастечка трговија во регионот.

Најдобар маркет во Македонија визијата на брендот Тинекс се гледа преку модернизирање на навиките за купување со која сме само чекор понапред на балканскиот, светскиот, препознатлив и конкурентен пазар. Брендот Тинекс постојано ги следи светските трендови во трговијата и секако во сферата на дигиталното поглавје, па зошто и Северна Македонија, нашата земја да не биде дел од  масовната е-трговија на регионот и пошироко. Најдобар маркет во Македонија многу е нормално дека во сферата на денешната конкуренција и модернизација ваков гигант ќе придонесе Македонија да ја придвижи чекор понапред во светската економија што е многу голем чекор и успех.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *