Volim Најевтин маркет во Македонија

февруари 29, 20200

Најевтин маркет во Македонија Тинекс е компанија која започнала во 1994 година, во населбата Карпош 3, каде бил отворен првиот маркет.Оваа компанија е лидел на пазарот и е еден од најпрепознатливите македонски брендови. Најевтин маркет во Македонија Тинекс располага со 40 продажни објекти, низ 11 градови во Македонија, а исто и споствен погон за подготовка на готвени јадења, погон за расек и подговки на месо, логистички центар и друго. Најевтин маркет во Македонија Тинекс е ланец на супермаркети, кој постои 24 години и на своите купувачи им ги нуди најдобрите производи со врвен квалитет и одлични цени. Исто така оваа компанија има и свои производи под брендот EXTRA.

Најевтин маркет во Македонија со цел да им понудат на своите купувачи комплетна услуга и целосно да ги задоволат нивните потреби, во склоп на супермаркетите се наоѓаат и други услужни објекти како дрогериите Cosmo, Tinex TO GO, аптеки, услуги за хемиско чистење, авто перални, менувачници, цвеќари, детски игротеки и друго.

Најевтин маркет во Македонија супер Тинекс е нивниот ланец на хипермаркети кои располагат со голем продажен простор и над 20.000 производи. Како составен дел на овие хипермаркети има аптеки, кафе барови, хемиско чистење и друго. Првиот Супер Тинекс бил отворен во 2008 година, а по него биле отворени уште девет други хипер маркети. Концептот Тинекс Дисконт бил развиен со цел да им се овозможи на купувачите да имаат поголеми поволности во купувањето.

Најевтин маркет во Македонија постојат 26 дисконти во повеќе градови во Македонија. Брендот EXTRA, создаден во 2004, се сотои од 300 високо квалитетни производи. Tinex To Go е нов концепт кој работи во склоп на Супер Тинекс маркетите, застапен на 4 локации. Најевтин маркет во Македонија тоа претставува одлично место за краток одмор и уживање  во вкусни сендвичи, салати и пијалоци. Најевтин маркет во Македонија Delicatessen Tinex, е нов концепт на маркет од 2015 година. Tinex Home e продавница за декор во домот, отворена во 2017. Cosmo е ланец на дрогерии основан во 2009 година, кој нуди широк асортиман на актуелни производи за козметика и убавина.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *