Volim Најслушано Радио Македонија

февруари 29, 20200

Најслушано радио Македонија Наташа Беквалац е најслушан изведувач во Македонија, која исто така е позната под името српска барбика. Таа одсекогаш се занимава со музика, околу 2000 година ја издава нејзината песна “Лажи ме”. Наташа Беквалац во една од нејзините изјави има соопштено дека нејзиниот успех се држи на подршката на нејзините родители. Најслушан радио Македонија Својот талент го препознала уште од мали нозе патака и запливала во музичките води. Наташа Беквалац важи за една од најпопуларните, најдобрите пејачки во целиот регион, благодарение на нејзините огромни хитови кој се слушаат и денес, и сепак хитови кој продолжува да ги прави одлични и се повеќе и донесуваат голема слава.

Најслушано радио Македонија како дете, најмногу внимание и време посветува на музиката и на настапи што придонело да нема многу дружби како останатите деца, што го приметила во нејзините 20 години при што имала голема желба за собири, дружби, забави и др. Најслушан радио Македонија Наташа Беквалац има позади себе 20- годишна кариера за која е многу горда и очигледно е успешна жена во полето на музиката. Од нејзини постари хитови кои до ден денес се популарни и се слушаат: Никотин, Поново, Мали сигнали, Оригинал, Лаве мој , Псето, Навика, Ја сам добро и многу други.

Најслушано радио Македонија Наташа Беквалац во 2011 година е избрана за Нај Жена во списанието Стори. После 2015 година , уште повеќе ја воздигнува нејзината кариера со нови хитови и дуети со Цоби, Емина Јахович и многу други. Песните кој ги одбележаа овие години се : Мала плава, Мушко више не могу, Dodji mami, и др.Наташа Беквалац е исто така позната кај медиумите по нејзините три разводи кои се актуелни. Најслушан радио Македонија таа е многу посветена на своите деца кои и се на прво место секогаш. Огромен број на настапи во Македонија , во кои сите фанови и обожаватели на Наташа Беквалац чекаат во редици за да го проследат нејзиниот настап.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *