Volim Нептун каталог Македонија

февруари 29, 20200

Нептун каталог Македонија е најголемиот бренд во Македонија каде можете да си одберете се за вашиот дома. Изобилува со голем избор на телевизори, телефони, фрижидери, апарати за домаќинство, и многу други работи. Фирмата е основана во 1998 година, која во 1999 година станува дел од Нептун Интернешнл и Балфин Групација. Нептун претставува најголемата малопродажна и дистрбутивна мрежа на секаков вид на производи вклучувајќи и призводи за нега и убавина, фотоапарати , апарати за ладење и греење. Нептун каталог Македонија Првата продавница на Нептун е отворена во 1998 година во Градскиот Трговски Центар во Скопје. Друга низа на продавници се отворени во 2006 година и постепено почнува да се шири низ цела Македонија.

Нептун каталог Македонија продолжува отворајќи продавници во Охрид и Куманово во 2007 година, во 2008 година мрежата се шири во Струга, Прилеп и Битола, а во 2009 година во Штип, Струмица и Кочани. 2007-та година е значајна и по започнувањето на експанзијата на мрежата Нептун на Косовскиот пазар. 2012 година е година во која во Скопје се отвoраат двете најголеми продавници, во Аеродром и Скопје Сити Мол во Карпош. Нептун каталог Македонија во периодот од 2012 до 2017 година се отвораат продавници во Кавадарци, Гевгелија, Велес, Кичево, Дебар, Крива Паланка, Радовиш, Ресен, Чаир, Неготино, Свети Николе и Сарај во Скопје.

Нептун каталог Македонија како компанија и малопродажна мрежа постои веќе одлични 20 години на македонскиот пазар а во моментот располага со 25 продавници во 21 град во Македонија, додека вкупниот број на вработени изнесува над 400. Нептун каталог Македонија може да се пофали со одлична продажба во Македонија, а тоа е благодарение на нивните услуги, промоции, попусти , поени и друго. Во Нептун има одлични можности секој човек да може да купи што сака, нудат картички со попуст со членство, кредит- Нептун , преку кој можете да подигнувате на рати, од период на период големи па дури и огромни можеме да кажеме попусти за секое домаќинство.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *