Volim Ноќен живот во Скопје – Најдобриот ноќен живот

април 4, 20200

Ноќниот живот во Скопје е најдобар, барем тоа мислењето на огромниот број на граѓани од целата држава кои секој викенд доаѓаат во Скопје за да се забавуваат. Во Скопје има огромен број на дискотеки за секого. Забавите во Дистрикт барот и ресторан, лоциран на самиот плоштад во центарот на градот продолжуваат! Веќе некое време afterwork коктел збиднувањата во Дистрикт се дел од културната и социјална мапа на градот, па така тимот не информира дека традицијата продолжува и овој петок.

Ноќниот живот во Скопје во сите барови и кафани, дискотеки, ресторани секојдневно се објавуваат различни програми за да биде ноќниот живот се побогат и побогат. Ноќниот живот во Скопје  стана милионски град, а голем дел од населението во него по сите дневни активности сака и малку забава во своето слободно време, особено кога станува збор за викендите. Тука веднаш се поставува прашањето каде има добра забава, има ли ноќен живот во градот, дали се задоволни од тоа што се нуди или порано имало подобра понуда. Се наметнува прашањето како се забавувале порано и како се забавуваат сега неговите жители. Ноќниот живот во Скопје тоа можат да ни го доловат само граѓани од различни генерации.

Ноќниот живот во Скопје секој од нив памети добри времиња и места за забави во градот, но денес, генерално, младите велат дека има ноќен живот, но оти секаде се повторува едно исто, дека е монотоно и дека има ноќен живот без многу забава.Луѓето во минатиот век претпочитале да излегуваат на домашни забави и се шетале на корзо. Ноќниот живот во Скопје некои од повпечатливите места за излегување биле „Кермес“, „Клубот на новинари“ и дискотеките „Мусандра“, „Панорама“ и „Студио 5“. Имало посебни правила кога се шетало на корзо. Патеката за повозрасните била од ресторанот „Пелистер“ до ресторанот „Метропол“ и обратно каде што заљубените си праќале погледи, патеката за помладите била од хотелот „Македонија“ до Камени мост, а за најмладата популација до слаткарницата „Ванила“.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *