Volim Половни Мобилни телефони самсунг

март 25, 20200

половни мобилни телефони самсунг Electronics во моментов произведува 50 проценти од своите мобилни телефони во Виетнам и само 8 проценти во Кореја. Во моментов, Самсунг Електроникс управува шест постројки за производство на мобилни телефони во шесте земји Виетнам, Кина, Индија, Бразил, Индонезија и Кореја. Samsung Electronics е мултинационална компанија за електроника и информатичка технологија со седиште во Сувон и предводник на компанијата Samsung Group.Половни мобилни телефони самсунг Samsung, јужнокорејска компанија која е една од најголемите светски производители на електронски уреди.Половни мобилни телефони самсунг Samsung е специјализиран за производство на широк спектар на електронска потрошувачка и индустрија, вклучувајќи уреди, дигитални уреди, полупроводници, мемориски чипови и интегрирани системи.

Половни мобилни телефони самсунг таа стана едно од најпрепознатливите имиња во технологијата и произведува околу една петтина од вкупниот извоз на Јужна Кореја.Половни мобилни телефони самсунг е основана како продавница за намирници на 1 март 1938 година, од Ли Бијун-Чул. Тој започнал бизнис во Таегу, Кореја, тргувајќи со тестенини и други производи произведени во и околу градот и извезувајќи ги во Кина и нејзините провинции.Половни мобилни телефони самсунг По војната во Кореја, Ли го прошири бизнисот во текстил и ја отвори најголемата волнена мелница во Кореја.Половни мобилни телефони самсунг тој многу се фокусираше на индустријализацијата со цел да и помогне на својата земја да се прераспредели по војната.

Половни мобилни телефони самсунг за прв пат влезе во електронската индустрија во 1969 година со неколку поделби насочени кон електроника – нивните први производи беа црно-бели телевизии.Половни мобилни телефони самсунг во текот на 1970-тите, компанијата започна да извезува домашни електронски производи во странство. Во тоа време, Самсунг веќе беше најголем производител во Кореја, и имаше стекнато 50% од акциите во Кореја Полупроводник.Половни мобилни телефони самсунг 2000-тите беа сведоци на раѓањето на серијата паметни телефони на Samsung, кои не само што станаа најфален производ на компанијата, туку и честопати се на врвот на годишните списоци на најпродаваните паметни телефони во светот.Половни мобилни телефони самсунг Од 2006 година, компанијата е најпродаваниот глобален производител на телевизии,и до ден денес се води за една од најдобрите брендови за телефони.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *