Volim Порше сервис Македонија

март 25, 20200

Порше сервис Македонија историјата е напишана од луѓе. На пример, од Фердинанд Порше кој основаше инженерска канцеларија во Штутгарт во 1930-тите, поставувајќи ги темелите на компанијата.Порше сервис Македонија автомобилите со спортски гени биле дизајнирани таму уште во 1931 година. Откако го презеде неговиот син Фери Порше, оваа идеја беше спроведена напред и еволуираше во Порше 356. Првиот спортски автомобил што го носеше името Порше беше произведен како модел на производство од 1950 година наваму во Зафенхаузен. Порше сервис Македонија Од 1964 година наваму, 356 година беше заменет со друг класичен Porsche 911.

Порше сервис Македонија ја започна седмата генерација на иконата Sports Car на 64-от Интернационален саем за автомобили (IAA) во Франкфурт / Мајна во 2011 година. Зошто Порше спортските автомобили станаа икони за дизајн? Бидејќи тие биле естетски успешни? Затоа што луѓето ги сметале за „привлечни“? Да, што значи без да се каже. Сепак, навистина неверојатна работа беше хармонијата на концептот за дизајн, во кој дизајн следува функција.Порше е веднаш препознатливо. Порше сервис Македонија ова е благодарение на карактеристичниот дизајн идиом и ја контурира покривната линија, крилјата кои се повисоки од хаубата, моќните раменици. Карактеристики што секој модел на Porsche ги собра и ги толкуваше за својата ера и карактер – повеќе од 60 години.

Порше сервис Македонија секој Порше е спортски автомобил. Без разлика дали има две, четири или пет врати, без разлика дали има преден, централен или задно монтиран мотор, или дали е придвижуван од бензинска, дизел или хибридна технологија. Ние градиме спортски автомобили затоа што, за среќа, не сторивме ништо друго од 1948 година. Покрај тоа што сме одговорни за безброј победи на меѓународни тркачки патеки, нашата мотоспордна технологија, исто така, докажува дека вреди и во нашите производствени возила – секој ден. „Трка во недела, возење во понеделник“ беше мотото на многу возачи на Порше 356 во 1950-тите.Порше не е секојдневен спортски автомобил. Порше сервис Македонија тоа е спортски автомобил за секој ден и вид временски услови.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *