Volim Сандра Африка е опасна

февруари 29, 20200

Сандра Африка е опасна или Сандра Проданович е најатрактивна пејачка на Балканот од почетокот на нејзината кариера па се до денес. Таа првично беше забележана како резервен танчер што работеше со популарниот српски фолк пејач Миле Китиќ.Сандра Африка е опасна  Меѓутоа, во 2007 година, Продановиќ ја издаде својата деби-песна под наслов „Африка“, од која го доби своето сценско име. Во 2017 година издава нова песна која се вика – Пијана и достигнува голем успех.

Сандра Африка е опасна потоа нејзината низа на сите познати песни кои се сите хитови се – Дивља јагода, Абракадабра, Неко че ми ночас направити сина, Девојка твог друга, Очи Плаве, 300 Чуда, Bye Bye, Хаљина без леџа, Девојачки Сан, Позови га ти, Усне без Кармина, Љубав Стара, Шарала Варала, Лоша у кревету, Колико волим те, Мохито, Адио, Неваљала, Будуче бивше, Дијаболе, Сандра Африка е опасна знам да претерам, Импозантно. Сите овие нејзини хитови се многу популарни и имаат голема бројка на гледаност на Youtube каналот. Сандра Африка е доста позната и кај нас во Македонија, а најмногу се дига прашина по нејзината сексипилност и појава и има огромен број на фанови и кај нас и секаде на Балканот кои со душа ги чекаат нејзините настапи за да може да ја видат и да присуствуваат.

Сандра Африка е опасна таа продолжи да работи и сега издава две или повеќе песни годишно. Во соработка со одделот за издаваштво на телевизијата ДМ САТ, Сандра го издаде албумот Сандра Африка во 2011 година. Албумот ги има нејзините први девет снимени песни – од Африка од 2007 . Сандра Африка е опасна три години порано, во октомври 2009 година, беше објавено максимално ЦД со првите пет снимени песни. Сандра Африка е опасна Македонија има настапувано повеќе пати најмногу и најчесто во Штип – Дискотека Терминал, и во локали во Скопје.Сандра Африка е опасна нејзините карактеристики се провокативни и привлечни видеа, од кои едното дури беше забрането од помлади од 18 години на порталот на  „Јутјуб“.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *