Volim Сити Молл Скопје

февруари 29, 20200

Сити молл Скопје Манго се вклучува во низата на квалитетни брендови облека во Македонија, со локација во Скопје Сити Мол. Манго е еден вид на поинаков бренд ,кој со својата уникатност и дава на секоја жена шарм, сексипил и ја прави да се чуствува модерна, атрактивна и урбана жена. Сити молл Скопје секоја нова колекција што излегува од Манго нуди модна облека и модни додатоци кој дизајнерите ги пласираат секогаш во тренд со модата и најновите склучувања. Сити молл Скопје Манго инаку е шпански бренд со седиште во Барселона.

Сити молл Скопје мисијата на Манго воедно е да има што поголема интернационална застапеност, што резултира во отварање на 2.415 продавници во 107 земји во светот. Сити молл Скопје впечатливо е тоа дека Манго за разлика од другите продажни брендови во Македонија има супериорен квалитет, огромен степен на елеганција и стил. Хангар дизајн центар, најголемиот дизајн центар во Европа, има вкупна површина од 10.000 м2 и куќи повеќе од 600 професионалци посветени на создавање на модата облека и додатоци за жени. Сити молл Скопје одделенијата за дизајн, набавка и квалитет се наоѓаат таму.

Сити молл Скопје централните канцеларии со вкупна површина од 150.000 м2 и сопствена структура, која се состои од одделенијата на сликата и рекламирање, управување со имот, експанзија, контрола на производството и продавници со дистрибуција.Сити молл Скопје Манго е заслужен бренд со голем квалитет за облекувањето на модерна и урбана жена со голем избор за нејзините секојдневни потреби.Сити молл Скопје всушност тоа е целта и останува да биде еден од клучевите за комерцијалниот успех и меѓународен углед. Најголема важност за Манго се неговите  клиенти. Сити молл Скопје  тајната лежи во банкарството на мотивиран и флексибилен тим, кој може да се прилагоди и да промовира промени. Професионалци кои доаѓаат со идеи, со цел да се донесе Манго поблиску до најголем можен број на жени- клиенти. Сити молл Скопје системот на Манго се базира на брзината, информациите и напредната технологија со цел да се осигура дека секоја продавница има производи какви што треба во секој момент.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *