Volim Телеком плати онлајн АД

февруари 29, 20200

Телеком плати онлајн АД, најчесто скратена на Т-Мобиле, е оператор за безжична мрежа со седиште во САД, чиј мнозински акционер е германската телекомуникациска компанија Дојче Телеком (ДТ). Неговото седиште се наоѓа во Белви, Вашингтон, во градското подрачје Сиетл. Телеком плати онлајн е трет по големина безжичен оператор во Соединетите држави, со крајот на Q3 2019 година има 84,2 милиони клиенти.

Телеком плати онлајн US обезбедува безжични  глас и податоци во Соединетите држави, Порто Рико и американските Девствени Острови под брендовите Т-Мобиле и Метро од Т-Мобиле (кои ги стекна во обратно преземање во 2013 година, што резултираше со тоа дека компанијата ќе оди јавно на берзата NASDAQ), а исто така служи како мрежа домаќин на многу оператори на  мобилни виртуелни мрежи. Компанијата има  годишни приходи од над 40 милијарди американски долари. Телеком плати онлајн во 2015 година, извештаите за потрошувачи го именуваа  Т-Мобиле како број еден американски безжичен оператор. Телеком плати онлајн ги  проследи своите корени  до основањето  во 1994 година на  Voice Stream Wireless PCS, како придружница на Western Wireless Corporation.

Телеком плати онлајн како број 1 во Македонија, Македонски Телеком нуди говорни и податочни услуги на фиксна и мобилна мрежа, со долгогодишно искуство и водство на пазарот.
Телеком плати онлајн исто така, Македонски Телеком постојано воведува меѓународна експертиза, иновативни решенија и најсовремени технолошки трендови.
Телеком плати онлајн компанијата нуди портфолио на услуги за приватни и деловни корисници, кои се обезбедуваат од едно место и се фокусира на Cloud и ИКТ решенија со цел да обезбеди најдобро корисничко искуство.
За таа цел, во согласност со најновите телекомуникациски трендови, Македонски Телеком постојано се фокусира на современите потреби и барања на корисниците.Македонски Телеком воведува нова технологија за обезбедување говорни услуги во мобилната телефонија – VoLTE (Voice over LTE). Телеком плати онлајн оваа технологија на корисниците им овозможува подобар квалитет на звук при воспоставување на повиците, побрзо воспоставување повик и истовремено користење на говорните услуги и пренос на податоци во најсовремената 4G мрежа.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *