Volim Угд Еду МК

март 25, 20200

Угд еду мк Сон на дизајнерите на Теранова е да се изгради голема, глобална компанија со огромен обрт. Овој промет ќе и овозможи на компанијата да се прошири и да создаде работни места, а дел од годишните нето-профити ќе се искористи за да им помогне на помалку среќниците, преку социјална работа и во Италија и во странство.Угд еду мк Нивниот сон е да се создаде компанија во која луѓето, млади и позрели, успеваат да си го дадат животот значење преку својата работа.Угд еду мк нивниот сон е да се формира компанија каде на секои пет таканаречени „нормални“ вработени има една со проблеми и дека петте таканаречени „нормални“ вработени ќе им помогнат на оние кои имаат помалку среќа во својата работа и ќе им помогнат живеат нормален живот.

Угд еду мк само преку работа луѓето можат да заработат достоинство. Дизајнерскиот сон е да се создаде храбра менаџерска група, која е одговорна, компетентна, бестрашно се соочува со иднината и успева да ги пренесе ваквите вредности на оние што следат по нивните стапки.Угд еду мк Теранова  создава производи и има капацитет да ги дистрибуира со голема додадена вредност во однос на другите – сака да прави бизнис со други претприемачи.

Угд еду мк поради оваа причина, сите нивни  деловни модели беа дизајнирани благодарение на нивните партнери и растат со нив, како што јасно покажува 50 години историја.Угд еду мк Terranova  продавница се отвори и кај нас во Скопје Сити Мол, каде што има огромен избор на машка, женска и детска облека и огромен број на верни купувачи.Угд еду мк кај нас во Скопје, кога луѓето пазаруваат во Скопје Сити Мол мора да го поминат и овој дукан затоа што во Terranova секогаш ги имаме најголемите попусти и најголемиот избор на секаква облека. Terranova – е успешна и добро позната италијанска компанија, која специјализира дизајн, развој, производство и продажба на облека за млади, која има уникатен стил и чувство за мода.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *