Volim Фактор.мк – Актуелна страница

април 4, 20200

Фактор.мк е најдобра страница за информации во Македонија а како и повеќето веб-страни, Фактор собира информации кои не се лични за идентификација, како што обично ви овозможуваат веб прелистувачите и серверите, како што се типот на прелистувач, изборот на јазик, местото за референца и датумот и времето на секое барање за посетител. Целта на Фактор за собирање на информации кои не се лични за идентификација е подобро да се разбере како посетителите на Фактор ја користат веб-страната. Повремено, Фактор може да објави податоци кои не се лични за идентификација, на пример, со објавување на извештај за трендовите во користењето на нејзината веб-страна.

Фактор.мк Фактор, исто така, собира лични информации за идентификација како адреси на Интернет протокол (IP) за најавени корисници и за корисниците кои оставаат коментари на блог постови на https://faktor.mk/. Фактор.мк  Фактор само открива најавени кориснички IP адреси под истите околности што ги користи и открива лични информации за идентификација како што е опишано подолу. Рекламите што се појавуваат на нашата веб-страна може да бидат доставени до корисниците од партнери за рекламирање, кои можат да поставуваат колачиња. Фактор.мк вие колачиња овозможуваат рекламниот сервер да го препознава вашиот компјутер секој пат кога ќе ви испрати онлајн реклама за компилација на информации за вас или за другите кои го користат вашиот компјутер. Фактор.мк оваа информација им овозможува на рекламните мрежи, меѓу другото, да испорачуваат насочени реклами за кои сметаат дека ќе бидат од најголем интерес за вас.

Фактор.мк оваа Политика за приватност опфаќа употреба на колачиња од Фактор и не ја покрива употребата на колачиња од страна на било кој рекламен партнер. Иако повеќето промени најверојатно ќе бидат мали, Фактор може да ја менува својата Политика за приватност од време на време и во единствена дискреција на Фактор. Фактор.мк Фактор ги охрабрува посетителите често да ја проверуваат оваа страна за сите промени во Политиката за приватност.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *