Volim фејсбук мк рекламирање

април 3, 20200

фејсбук мк рекламирање најпопуларната апликација на цел свет. Билионски број на корисници се вклучија на оваа апликација. Facebook првично беше наменет за студенти од колеџ, но денес секој може да се приклучи на мрежата. Иако опсегот на веб-страницата се прошири да вклучува повеќе од само студенти, неговата цел останува иста – давајќи им на луѓето начин да споделуваат информации на лесен и забавен начин. Како MySpace, Фејсбук е страница за социјално вмрежување. фејсбук мк рекламирање за да го истражите Фејсбук, мора да создадете бесплатна сметка на страницата. Условите за користење на Фејсбук наведуваат дека членовите мора да бидат најмалку 13 години, а секој член на возраст меѓу 13 и 18 години мора да биде запишан на училиште.

фејсбук мк рекламирање бара нови членови да обезбедат валидна адреса за е-пошта пред да ја завршат регистрацијата. Откако ќе креирате сметка и одговорите на неколку прашања за тоа каде работите, каде сте оделе на училиште и каде живеете, фејсбук мк рекламирање ќе генерира профил за вас. Можете да пребарувате и да се приклучите на мрежи, кои се организирани во четири категории региони (мрежи кои се поврзани со одредени градови или земји), колеџи, работни места и средни училишта. Откако ќе се приклучите на мрежата, можете да пребарувате низ списокот со членови и да пребарувате за луѓе што ги познавате.

фејсбук мк рекламирање можете да ги сортирате луѓето според возраста, полот, статусот на врската, политичките погледи и другите критериуми. Може да му дозволите на Фејсбук да повлече контакти од сметка за е-пошта базирана на веб. Фејсбук е основан во 2004 година од Марк Цукерберг, Едуардо Саверин, Дастин Московиц и Крис Хјуз, сите студенти на универзитетот Харвард. фејсбук мк рекламирање стана најголемата социјална мрежа во светот, со повеќе од една милијарда корисници заклучно со 2012 година, а околу половина од тој број го користеа Фејсбук секој ден.Компанијата има комплицирана рана историја.Седиштето на компанијата е во Менло Парк, Калифорнија.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *