Volim 2Бона се најпопуларни во Македонија

април 3, 20200

2Бона се најпопуларни во Македонија кои го сочинуваат двајца млади артисти Марио Јелик и Антонио Стојановски.Тие започнале да се занимаваат со музика уште од мали нозе, но првите песни ги издаваат во 2015 година, а воедно и оттогаш се на македонската сцена.Нивните песни кој се во многу голем број, им допринесоа голема слава и популарност во Македонија.Исто така тие бројат огромен број на фанови. 2Бона се пример особено за младата популација поради нивната огромна мотивација за успех. : 2Бона се најпопуларни во Македонија досега покажаа дека големата упорност може да се исплати со многу голем успех. 2Бона се најпопуларни во Македонија за нив можеме да кажеме дека се издигнаа високо на врвот, бидејќи моментално се број 1 во Македонија.2Бона исто така се наречени и sвезди на новата генерација бидејќи најголемиот број на фанови се младите.Тие ја достигнаа нивната цел со упорност и верување дека еден ден ке се најдат на листата на најпопуларни изведувачи во Република Македонија. Работата на : 2Бона се најпопуларни во Македонија трае повеќе од 10 години низ кои минале низ тешки моменти и сакале да се откажат, но благодарение на нивната упорност продолжиле и стигнале на врвот на кој што се денес.

2Бона се најпопуларни во Македонија кое има фанови,публика во цела Македонија но исто така и огромен број од Србија , Бугарија, Босна и Херцеговина, Грција, Германија па затоа очигледни се и нивните прегледи што тие ги бројат на нивните видео записи на Youtube. 2Бона се најпопуларни во Македонија имаат изјавено дека благодарение на вербата во работата што ја работат и тоа што се свои и прават уникатен стил на музика е токму тоа што ги однесе на врвот.Одличен доказ за нивната перфекција и стил е тоа што 2Бона веќе имаат многу соработки со артисти од други држави исто и со артисти од Македонија. Таквите соработки уште повеќе само им допринесоа на 2Бона се најпопуларно во Македонија да се по цели месеци на листата на Trending.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *