Volim Avto Delovi Za Peugeot

март 25, 20200

Avto delovi za Peugeot  vо 1919 година, Пежо беше голема компанија составена од скоро исто толку компании како фабрики. Синови на браќата „Пежо“, СА на автомобили и циклуси на „Пежо“ (СААЦП) и Работилници за рој „Peugeot Cie“ во Франче-Комте, во Адинкур,Беули, Валентинје, Сошо и Монтбелијард. Компаниите со Peugeot се соочуваат со три тешкотии.Avto delovi za Peugeot  Како прво, војната не им понуди  доволно работа на фабриките премногу блиску до огнената линија, т.е. спротивното на Рено. Потоа, објавата на Андре Цитроен, непозна, за лансирање во 1919 година, првиот масовно произведен автомобил во Франција е почеток на промена на професијата што не го направија Рено и Пежо ^ ^ не се смета.

Avto delovi za Peugeot Конечно, тука е кризата за преквалификација. Во оваа тешка ситуација, Пежо реши да го заземе падот, да премине од производство во автомобилската индустрија, т.е. разгорувачка мутација на капиталот што се обврзува да гради врски со финансиерите и банките. Avto delovi za Peugeot  Искуство и Пежот се надева дека ќе ги репродуцира елементите на предвоениот успех.Avto delovi za Peugeot  eден од аспектите на успехот на SAACP во Belle lepoque. се должи на солидното финансирање обезбедено од неговите акционери.Avto delovi za Peugeot  Фиксиран на 15 МФ (1910), главниот град достигна 30 МФ (1913) 2 благодарение на поддршката на Комптоир  на попуст на Мулхаус, Кредит Лион и Сосиет енерал.

Avto delovi za Peugeot  Вториот обезбедува зголемување на капитал од 10 МФ од 1913 година: додека  се стекнуваат „од семејството Пежо, благодарение на неговите повластени права, состојбата од  го презема Сосиете éенерал кој ги централизира претплатите“ .Avto delovi za Peugeot  Оваа банка ја почувствува еволуцијата на деловните потреби.Avto delovi za Peugeot  Агенцијата Кредит Лион де Белфорт го советува управувањето со дека големите индустрии наоѓаат ехо од нашите конкуренти за издавањето на нивните титули.Avto delovi za Peugeot  Се чини дека треба подобро да ги разгледаме овие прашања Како доказ, г-ѓа Пежо и нејзиниот син штотуку ги испразнаа своите сметки за половина за помошта на Сосиет енерал во автомобилите Сосиет де де„ Пежо.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *