Volim CAMEL во македонија

април 3, 20200

CAMEL во македонија  е американски бренд цигари, која во моментов е во сопственост и произведена од компанијата РЈ Рејнолдс Тутун во САД и од Јапонија Тобако надвор од Соединетите Држави. Повеќето актуелни цигари на камили содржат мешавина од Турски тутун и вирџинија тутун. Винстон-Салем, Северна Каролина, град каде Р.J. Рејнолдс е основан, е прекар „Камил Сити“ поради популарноста на марката. CAMEL во македонија во 1913 година, Ричард Рејнолдс, основач на компанијата што сè уште го носи неговото име, ја иновираше спакуваната цигара.CAMEL во македонија пред пушачите на цигари се навртеле своето, што имало тенденција да го заматуваат потенцијалот на националниот пазар за претходно спакуван производ.

CAMEL во македонија рејнолдс работеше на развивање на попривлечен вкус, создавајќи ја цигарата „Камила“, која ја именуваше затоа што користеше турски тутун како имитација на тогашните модерни египетски цигари.CAMEL во македонија цигарите првично беа мешани да имаат поблаг вкус од воспоставените брендови.CAMEL во македонија тие беа промовирани однапред со внимателна рекламна кампања во која беа вклучени „солзи“, едноставно наведувајќи дека „доаѓаат камили“,претстава на старата шкотска фолк песна „Камповите доаѓаат“.CAMEL во македонија овој стил на маркетинг беше прототип за последователни обиди да се опфати јавното мислење за поддршка на влезот на Соединетите држави во Првата светска војна, а подоцна и во Втората светска војна. Иконскиот стил на Камила е оригинална нефилтрирана цигара која се продава во мек пакет, позната како Камила Страитс или Регулар.

CAMEL во македонија неговата популарност достигна врв преку употребата на брендот од страна на познати личности како што е радиодифузерот на вести Едвард Р. Марув, чие користење на нив беше толку тешкo и толку јавно. CAMEL во македонија во Европа, Камила е исто така марка на цигари што се тркалаат и лабава цигара, одржувајќи го и највисокиот 20 ранг-сопствен ранг во Северна Европа со годишна експанзија во Јужна и Источна Европа според годишниот извештај на Европската подружница. CAMEL во македонија во 1999 година, Јапонија Тобако Интернешнл се стекна со сопственост на правата за продажба на Камила надвор од Соединетите држави.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *