Volim Derbi.mk – Спортот е задоволство !

април 4, 20200

Derbi.mk  е страница која на љубителите на спортот и се што е поврзано со него им дава можност да гледаат утакмици, да ги следат новостите поврзани за секој тип на спортот и воедно да ги пребаруваат сите спортски тимови и нивниот напредок. Како спортска страница имаат чест и задоволство да споделат со сите нас дека имаат милионски прегледи на страницата а сето тоа е благодарение на одличниот состав, одличните информации кои ги објавуваат секојдневно.

Спортот е чудесен сплет на талент, тренинг и техника, спој којшто на милијарди луѓе ширум светот им ги поттикнува емоциите и им дава причина повеќе да му се радуваат на животот. Немир – до последниот свиреж, страст – до последната капка пот, чувства – од екстаза до болка. Кој дошол од „оваа страна“ на приказната, внесува дел од себе во сета оваа магија. Редакцијата што стои зад „Дерби.мк“ е составена токму од вакви „фанатици“, вљубеници во различни спортови, кои својата посветеност ја искажуваат и преку создавањето на овој сајт.  „Дерби.мк“ официјално започна да работи на 27 февруари 2013 година како веб страница посветена на македонските и светските спортисти, но и навивачи.

Има опција фудбал каде што како потточки ја има секоја лига на шампиони и најновите информации за истата, а исто така и за најпознатите фудбалери и нивните новитети во спортот. Потоа исто така имаме за кошарка, за ракомет, за тенис, меѓународен фудбал и останато. Дерби.мк  е најдобрата и најактуелна страница на интернет моментално. На оваа страница можете да ги најдете секогаш најнови, најактуелни и најинтересни информации што порталот дневно ги објавува. . Откако сајтот е пуштен на интернет на почетокот не било задоволително нивото на прегледи, но постепено одкога почна страницата да се промовира и на Фејсбук, за голем процент зачудувачки и за главните админи на страницата се зголеми гледаноста која ден денеска неможе никој да ја надмине.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *