Volim Ekipa.mk – Единствениот спортски портал во Македонија

април 4, 20200

Екипа.мк е единствениот водечки спортски портал во Македонија. Екипа брои повеќе од еден милион прегледи месечно. Повеќе од 2,500,000 прегледувани страници и има лојална читателска публика. Секогаш со навремени и ексклузивни информации во областа на спортот. Екипа.мк располага со креативна, одговорна, и секогаш професионална редакција. Екипа.мк има едно и единствено и уникатно мото – Сакај спорт! , Читај спорт! , Живеј спорт. На оваа страница за разлика од другите имаме опции исклучиво за спортот од видови на спорт и најактуелните информации за секој посебно.

Ekipa.mk има опција фудбал каде што како потточки ја има секоја лига на шампиони и најновите информации за истата, а исто така и за најпознатите фудбалери и нивните новитети во спортот. Ekipa.mk потоа исто така имаме за кошарка, за ракомет, за тенис, меѓународен фудбал и останато. Екипа.мк  е најдобрата и најактуелна страница на интернет моментално. На оваа страница можете да ги најдете секогаш најнови, најактуелни и најинтересни информации што порталот дневно ги објавува.Ekipa.mk откако сајтот е пуштен на интернет на почетокот не било задоволително нивото на прегледи, но постепено одкога почна страницата да се промовира и на Фејсбук, за голем процент зачудувачки и за главните админи на страницата се зголеми гледаноста.

Екипа.мк  брои околу 4 милиони посетители месечно, што ја става на првото место на листата за прегледи на македонските форуми и страници. На екипа.мк имаме безброј опции за се што ве интересира да погледнете. Ekipa.mk од најновите и најпопуларни,најактуелни вести, најнови информации поврзани со спортот, за обожавателите на спортот, и се друго што е поврзано со него. Ekipa.mk од друга страна во вашето слободно и монотоно време можете да ги уклучите интересните игри на екипа.мк во кои ке се внесете максимално и ке се опуштите а исто така и игри во живо преку кои можете да се обложувате во живо за вашите спортови и да ги проследувате натпреварите.

 

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *