Volim EVN Online.mk – Енергија, живот, иднина

април 4, 20200

EVN Online.mk претставува можност за граѓаните да користат услуги кои се онлајн и се брзи и ефикасни, што значи нема потреба да одите и да чекате на шалтерите повеќе. Се што треба да направите е да се регистрирате со корисничко име и лозинка , да се најавите и да започнете со користење на услугите онлајн. EVN Online.mk имате можност за брзо плаќање без земање дополнително провизија. Пријава за добивање на фактури по електронски пат. Плаќање на повеќе фактури одеднаш и сите други останати услуги. EVN Online.mk од кога оваа страница е направена, намален е редот на шалтерите во банките и полесен начин на луѓето кои плаќаат имаат можност да платат каде и да се и во било кое време.

EVN Online.mk e енергетска компанија која на македонскиот пазар е активна од 2006 година. Дел е од ЕВН АГ Групацијата, водечки европски бренд за услуги во доменот на енергијата и животната средина. EVN Online.mk во изминатите години инвестираше над 360 милиони евра во подобрување на севкупниот квалитет на дистрибуцијата и снабдувањето со електрична енергија, како и корисничките услуги. EVN Online.mk сега претставува поголемо семејство компании кои ги обединуваат истите вредности за врвна корисничка услуга и оддржливост во секој поглед.  Најновиот член на семејството на ЕВН – ЕВН Хоме ја извршува улогата на универзален снабдувач со електрична енергија и снабдувач во краен случај. EVN Online.mk Хоме ги снабдува со електрична енергија корисниците кои не избрале снабдувач на либерализираниот пазар.

EVN Online.mk Поточно се работи за сите домаќинства и бизниси со помалку од 50 вработени и вкупен годишен приход помал од 2 милиони евра во последните 2 години кои не избрале свој снабдувач. EVN Online.mk снабдување нуди висококвалитетни услуги на корисниците кои се снабдуваат со електрична енергија на отворениот пазар. Стабилен и сигурен партнер, со конкурентни и фер цени, ЕВН Снабдување преку својот мотивиран експертски тим на бизнисите им нудпроизводи кои им овозможуваат флексибилност и долгорочен раст.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *