Volim Fortnite Македонија онлајн

април 3, 20200

Fortnite Македонија онлајн видео игра развиена од Epic Games и објавена во 2017 година. Достапна е во три различни верзии на режимот на игра кои инаку го делат истиот општ игра и моторот на игри Fortnite Save the World, кооперативна игра за стрелање-опстанок за најмногу четири играчи да се бори против зомби-како суштества и да ги брани предметите со утврдувања што можат да ги градат; Fortnite Battle Royale, игра за борба против ројал во слободна игра, каде што до 100 играчи се борат да бидат последниот човек кој стои; и Fortnite Creative, каде на играчите им се дава целосна слобода да создаваат светови и борбени арени.

Fortnite Македонија онлајн првите режими со две игри беа објавени во 2017 година како наслови на ран пристап и Creative беше објавен на 6 декември 2018 година. Save the World е достапен само за Windows, macOS, PlayStation 4 и Xbox One, додека Battle Royale и Creative објавени за оние платформи, покрај Nintendo Switch, iOS и Android уредите.Fortnite Македонија онлајн додека првите два натпревари беа успешни за епските игри, Fortnite Battle Royale стана огромен успех, привлекувајќи повеќе од 125 милиони играчи за помалку од една година и заработуваше стотици милиони долари месечно, и оттогаш стана културен феномен.

Fortnite Македонија онлајн во моментов, Fortnite е дистрибуиран како три различни режими на игра, користејќи ист мотор и има слични графики, уметнички средства и механика на игри. заедничка цел за разни мисии. Играта е поставена откако низ Земјата се појави бурна бура, предизвикувајќи исчезнување на 98% од населението, а преживеаните да бидат нападнати од „лушпи“ од зомби.Fortnite Македонија онлајн играчите ја преземаат улогата на команданти на засолништа за домашни бази, собирање ресурси, заштеда на преживеани и одбрана на опрема што помага да се соберат податоци за невремето или да се врати бурата.Од мисиите, на играчите им се доделуваат голем број предмети од играта.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *