Volim Gallery Caffe – вашето задоволство

април 3, 20200

The Gallery Caffe  е урбано место кое е лоцирано во Скопје. Место каде секогаш сте добредојдени, пријатно дочекани, навремено и љубезно послужени, со беспрекорен квалитет.The Gallery Caffe  е место каде можете да ги задоволите вашите потреби додека уживате во друштво на најблиските. Секое од неговите случувања ќе ве вклопи во пријатно чувство на комбинација и припаѓање на ова место.The Gallery Caffe има мисија да биде одржлив систем на вредности кој креира позитивни емоции кои ќе се  пренесуваат  до крајниот корисник. Визијата на The Gallery Caffe e да биде препознатлив бренд кој континуирано ќе се развива и ќе внесува иновативност кон нашата публика.Негови вредности се: Квалитет, Љубезност, Доверба, Иновативност, Единство.

 

Со модерен терк и урбан сенс привлекува луѓе, но зад завесата лежи срцето и топлината на мисијата на The Gallery Caffe. Неговото одлично и уникатно мени покажува обврска кон екселенција на совршенство, а истото е креирано од непознати креативни луѓе поврзани со секојдневието. Ефикасната услуга, позитивните вибрации и беспрекорниот квалитет се одлика во нашето секојдневие.Затоа задоволството е огромно за да го посетите ова не толку мало, многу пријатно, возбудливо, интересно, опуштено место, каде сте секогаш добредојдени сами или во друштво со вашата сакана личност, со пријателите, бизнис партнерите.

 

The Gallery Caffe исто така може да се каже уникатно место, имате пијалок за секој човек, за секој вкус и опуштена атмосфера во која ке се чуствувате исто како да сте дома. Неговото мени изобилува со различни врсти на кафиња, сокови, и останати пијалоци, Така на пример има од кафиња и кофеински и безкофеински, топли и ладни напитоци како – салеп, какао, милкшејк, плазмашејк, млеко, нескафиња со и без вкусови, монин кафиња со сите вкусови, чаеви од сите врсти и капучино, топло чоколадо, а исто така голем избор на ликери, коктели и останати пијалоци, и најомилениот дел – одличните торти и крофникои ке ве остават без зборови.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *