Volim Grid.com.mk – Најактуелните информации

април 4, 20200

Grid.com.mk  е одлична дестинација каде можете да ги пронајдете и прочитате најактуелните информации, новости и вести од Македонија, Балканот и Светот, како и економијата, политиката, забавата, животниот стил и друго. Grid.com.mk најголемиот извор на информации од областа на културата и уметноста, интернет-порталот www.cooltura.mk, кој повеќе години е грижливо посветен на овој сегмент од општеството или популарно наречено смета дека културата е кул, сега е дел од големото медиумско семејство „Clip Media Group“.

Како дел од Групацијата на електронски медиуми, која професионално и објективно во јавноста пласира информации, истражувачки стории, видеоматеријали и дебатни и забавни емисии.Grid.com.mk од сега во интернет-етерот таа ќе им посевети посебно внимание и на културата и уметноста за кои сметаме дека се неправедно запоставени во домашниот медиумски простор.

Grid.com.mk заеднички со порталот за култура, ќе се обидеме да информираме, но и да ги негуваме вистинските културолошки вредности за кои како медиумска групација сметаме дека е наша професионална и општествена одговорност. Grid.com.mk Нема да ги исклучиме и критичките текстови, рецензии, осврти и слично со цел да ги вратиме критичката мисла и релевантните критериуми во културата. Grid.com.mk Културата навистина може да биде кул и ние ќе се обидеме со уште подобар дизајн и модерен приод да ја доближиме до нашиот аудиториум.

Grid.com.mk Се надеваме дека отсега вашето внимане ќе го задржат информациите за филмот, ликовната уметност, музичката дејност, етаблираната, но и онаа андерграунд-култура, а ние ви ветуваме брзина, точност и висока професионалност. Grid.com.mk сlip Media Group e најголема медиумска групација во Македонија. Во нејзиниот состав има една новинска агенција, седум медиуми, е-библиотека, агрегатор на вести и неколку мобилни апликации. Grid.com.mk сlip Media Group има развиено алатки наменети за маркетинг и ПР агенции, агенции за испитување на јавното мислење, како и за големите огласувачи. На социјалните мрежи има страница Грид.мк која на секое скролање на Фејсбук излегуваат нови информации и актиелни вести од оваа страна на која не останува рамнодушен никој.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *