Volim Kukuriku.mk – Семејната страница

април 4, 20200

Kukuriku.mk  е најинтересната и најактуелната страница во Македонија на која читателите поминуваат подолго време и се информираат секогаш најпрви со најновите, најактуелните и најзабавните вести и информации. Kukuriku.mk Кукурику е името кое исто така е многу интересно, што всушност ја прави и страницата да е многу актуелна и да има толкав број на прегледи што е одлично за самите админи и креатори на истата. Kukuriku.mk На кукурику.мк можете да најде секакви вести и информации за нашата земја – Македонија, за политиката и економијата во неа, за најновите настани за јавните личности во неа, за шоу бизнисот во Македонија, културата и забавата.

Kukuriku.mk За сите овие исти случувања се разбира дека има информации за истите и од Балканот, а исто така и од светот. Кукурику е оформена од ентузијасти за технологија, кои својот интерес и познавање сакаат да го пренесат на читателите во Македонија. Kukuriku.mk Тие ги следат новостите во светот на технологијата и го надградуваат своето познавање веќе подолг период. Kukuriku.mk Технологијата станува сé покористена во обичниот живот, па интересот за познавање на истата, а посебно новостите кои што станаа дел од секојдневниот живот, станува сé поголем.

Kukuriku.mk Веќе нема човек што не користи некој од огромниот број на достапни паметни телефони, таблет компјутери… Зошто и не би ги користеле ? Тие нудат можности и функции, што не биле ни замисливи до пред 20 години. Бројот на уреди е голем и станува сé поголем, на нив има огромен број на апликации, страните со корисни сервиси на интернет мрежата е огромен. Затоа нивната цел е да ги поедностават, организираат и направат достапни преголемиот број на информации кои што растат со сé поголемиот број на уреди и сервиси достапни на пазарот. Kukuriku.mk На овој портал можете да прочитате сé што е поврзано со најновите актуелни случувања насекаде. Кукурику.мк брои милионски прегледи месечно, што подразбира голем број на верни и задоволни читатели.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *