Volim Mkd-news.com – Актуелни вести

април 4, 20200

Mkd-news.com e најпознатата страница во Македонија за најактуелните, најголемите  вести и информации кај нас, собрани на едно место. МКnews е информативен портал со над 1 милион посети месечно. Посетителите на MKnews се воглавно на возраст меѓу 25 и 45 години, со високо образование, 80% од Македонија. Mkd-news.com Дневно во просек има 40.000 посети – со тенденција за раст секојдневно а исто така тоа е одлична и неверојатна бројка за админите на страницата. Има вести за црна хроника, балканот, светот, бизарни вести, живот, естрада, и Мкд истражува.

Mkd-news.com На овој сајт можете да најдете секакви новости и информации најактуелни од целиот свет. За личниот живот на најпознатите манекенки, глумци, јавни личности итн, трагични новости од светот и Македонија, познати настани и др. Најактуелна страница со секогаш најновите и најактуелни информации, забава од типот, вицови, смешни информации, информации за светот итн. Mkd-news.com  Секојдневно чекор по чекор, статија по статија, полека допира  до срцата на читателите, до Вашите срца, и пресреќни се што успешно ја завршуваат нивната мисија. Да ни сервираат  уникатна и квалитетна содржина е нивното мото. Во време кога другите сакаат само да бидат „кликани“, тие  сакаат да бидат веродостојни и читани.

Mkd-news.com Не се задоволуваат со дружба само овде и денес, туку сакаат нивната приказна да ја продолжат да ја градат и да растат заедно. Mkd-news.com Работите ги гледаат од поинаква перспектива и сакаат секое нивно  катче да ви биде и животен прирачник и бегство од животните бури и квалитетен начин на забава. МКД news e најактуелна и најчиатана страница во Македонија. Најголемите информации и вести кои не стигнавте да ги гледате и проследите на телевизија мкд е секогаш тука за вас, спремна и исполнета со сите вести кои ке ве интересираат дури и плус информации заедно со нив како бонус за вас, и благодарност за вашата наклонетост, забава и интерес и верност кон оваа страница.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *