Volim Netpress.mk- Најдобрите вести

април 4, 20200

Netpress.mk  е одлична страница каде се промовираат секојдневно најдобрите и најновите вести, информации и др. Netpress.mk предобра страница која има голема бројка на прегледи и задоволителност од страна на читателите. Има најнови информации за Македонија, како и за целиот Балкан, светот, различни интервјуа направени со јавните личности и нивни информации, магазин, информации, совети и новости за сексот, за спортот и анализи. Netpress.mk имате на располагање секогаш опција – Најчитани вести, каде можете да погледнете кои вести и информации во целост се најпрегледувани и најактуелни. Netpress.mk вестите на интернет страницата на новинската агенција Нетпрес, може да се користат исклучиво за лично информирање.

Netpress.mk без писмена дозвола од новинската интернет агенција НЕТПРЕС, или посебен договор, не е дозволено превземање, користење или реемитување на вестите што се сосема во право. Netpress.mk пред да се создаде интернетот и да стане актуелен сите весници што постоеја за информирање на граѓаните беа доставувани на почетокот пред секоја нивна врата во печатена форма а отпосле можеа само да се купат со пари во маркетите и трафиките. Netpress.mk откако сајтот е пуштен на интернет на почетокот не било задоволително нивото на прегледи, но постепено одкога почна страницата да се промовира и на Фејсбук, за голем процент зачудувачки и за главните админи на страницата се зголеми гледаноста.

Netpress.mk од секакви новости до секакви трагедии, информации и забави, кои се промовираат и излегуваат на Фејсбук, никој не останува рамнодушен да ја кликне и отвори страницата и да ги прочита новостите на денот. Netpress.mk за нетпрес.мк се коментира дека е како еден вид на весник кој луѓето порано го купуваа за да може да ги најдат најновите информации, но благодарение на ваквиот вид на сајт, сега можете само со еден клик каде и да сте и во било кое време да ги најдете вашите интереси, новите информации и актуелности , да ги дознаете првите информации во првите редови.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *