Volim Play Cafe Skopje

март 25, 20200

Play Cafe Skopje е најпопуларен и трендовски бар во Скопје.Нуди одличен асортиман на алкохолни и безалкохолни пијалоци, коктели и др. Одличен дизајн и модерен изглед за прекрасен амбиент како за младите така и за постарите.Play Cafe Skopje можете да уживате во одлични музички избори со најдобрите и највкусните коктели и пијалоци. Play Café е сместен во Скопје Сити Мол и изобилува со секакви понуди за своите клиенти. Овој бар е најпопуларен во Скопје и елитната “шема” е сместена токму во овој бар. Исто така барот нуди одлични дневни промоции на квалитетно врвно кафе и природни цедени сокови.

Play Cafe Skopje , секој ден си има своја приказна, па така Среда е денот кој е предвиден за огромниот избор на освежителните алкохолни и безалкохолни коктели по промотивни цени.Play Cafe Skopje Четврток е традиционален ден во Play Café , односно ден на пивото , со одлична понуда на пиво и гратис мезе.Во Play Cafe Skopje , можете исто така да го вкусите најдобриот сладолед кој постои во градот, кој е подготвен по врвна рецептура, а исто така она што не смее да се заборави и она на што никој неможе да одолее се разбира се американските палачинки за кој целиот град Скопје зборува.

Play Cafe Skopje барот е одлично и вистинско место за уживање во град Скопје, со секогаш одлично подготвена музичка програма со одличен избор и перфектна услуга.Play Cafe Skopje клиентите на Play Café се премногу задоволни од нивната услуга и брзина исто така перфектните пијалоци кој се направени без грешка.Play Cafe Skopje клиентите на барот имаат можност за се на едно место. Тоа подразбира секогаш прво утринско кафе во нивниот омилен и популарен бар, потоа шопинг во најдобрите брендирани продавници во Скопје Сити Мол, и на крајот денот може да се заврши одлично со тоа што можете после шопингот да се почастите со одлични коктели и пијалоци.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *