Volim Press24.mk – Најновите вести и занимливости

април 4, 20200

Press24.mk  е веб сајт каде можете да ги најдете и прочитате најновите вести, занимливости, интересни факти и сед друго што ве интересира. Press24.mk е  најчитана и најпребарувана страница во Македонија. Press24.mk тука можете да најдете вести од секој агол како: Вести за Македонија, новитети за бизнисот во Македонија, вести и најактуелни информации за светот, како и за регионот, актуелни вести за читање забава, спорт. Press24.mk вести за љубителите на технологијата, и секакви видови на интервјуа со најпознатите јавни личности. Првата вест на Press24 е објавена на 1 ви Ноември 2010 година.

Press24.mk Се објавуваат дневни информации, главно од Македонија, но на оваа страница можете да ги прочитате и најважните вести за светот. Исто така овде можедте да пронајдете и најразлично катче за добра забава и релаксација Press24.mk важи за медиум кој секогаш прв ги објавува информациите, новостите и актуелноста, бидејки има млада но искусна и амбициозна екипа што работи 24\7 на мисијата, за да може читателите да ја добијат најновата, најактуелната и најинтересната инфорфмација. Press24.mk откако сајтот е пуштен на интернет на почетокот не било задоволително нивото на прегледи, но постепено одкога почна страницата да се промовира и на Фејсбук, за голем процент зачудувачки и за главните админи на страницата се зголеми гледаноста.

Press24.mk од секакви новости до секакви трагедии, информации и забави, кои се промовираат и излегуваат на Фејсбук, никој не останува рамнодушен да ја кликне и отвори страницата и да ги прочита новостите на денот. Press24.mk за Press24 се кажува дека е како еден вид на весник кој луѓето порано го купуваа за да може да ги најдат најновите информации, но благодарение на ваквиот вид на сајт, сега можете само со еден клик каде и да сте и во било кое време да ги најдете вашите интереси, новите информации и актуелности , да ги дознаете првите информации во првите редови.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *