Volim Public room Skopje map

март 25, 20200

Public room Skopje map е најдобриот мезе бар а воедно и одлична дестинација за љубителите на храна, вино, музика и забава, лоциран во Скопје. Public room Skopje map е урбан, мултифункционален простор отворен за сите компании, организации и ентузијасти од сите генерации.Public room Skopje map во него се наоѓа програмски дел кој ви овозможува да поминете пријатно попладне или вечер и да слушнете познати музички групи и ДЈ-и , да изложите ликовни дела или фотографии или пак да погледнете изложба на уметници и дизајнери од цела Европа, да понудите продажба или да го купите вашиот омилен дизајн призвод. Public room Skopje map со еден збор кажано , во Public room Skopje map имате многу работи собрани на едно место. Затоа и тој е омилена дестинација на Скопјани, исто така и на гости од други места.

Public room Skopje map Мезе бар , музика, бесплатен простор за работење, концептуална продавница, прототип работилница, библиотека, продажни базари, ликовни и дизајн изложби, професионални презентации на различни проекти, работилници за деца и возрасни, конференции, состаноци, прослави и родендени се само дел од работите кои што можете да ги организирате токму на оваа дестинација. Public room Skopje map гастрономскиот дел во Public room нуди здрава, вкусна и одлична храна за гостите. Public room Skopje map е исто така дестинација каде можете да го однесете вашето дете со цел да се едуцира, во работилница и креативно да го помине своето време.

Public room Skopje map исто така имате можност да земете учество во работилница, во која ке научите повеќе.Просторот овозможува да имате деловен состанок во мирен амбиент или пак да одржите конференција и семинар, да прочитате книга или списание за дизајн и архитектура, да го понесете својот лаптоп и работите во инспиративна средина, како и да организирате прослава за оние кои што ви значат. Public room Skopje map е најпосетуваната дестинација, бидејќи можете да ги завршите вашите обврски на едно место , воедно да вкусите одлична храна и пијалок, и да ги оставите вашите деца да бидат креативни.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *