Volim Sitel.mk – Најгледаната телевизија и сајт во Македонија

април 4, 20200

Sitel.mk  е најгледаната телевизија во Република Македонија. Исто така многу повеќе сајтот кој е отворен и наменет за читателите кои неможат да стигнат да гледаат вести, имаат можност во секое време да го отворат сајтот и да погледнат и прочитаат што се случувало на дневен план во Македонија и светот. Sitel.mk уште поодамна А1 беше телевизија која го достигна врвот на успехот  со најголема гледаност и после неа откако беше затворена. Sitel.mk Сител ја замени улогата и сега се наоѓа на местото на кое беше А1.

Sitel.mk на најпопуларната телевизија секогаш промовираат најдобри филмови, проекти, вести, метео, план за програмата за деца, како и секогаш најдобрите и ненадминливи македонски приказни со најврвните мајстори за глумата. Откако е отворен сајтот Sitel.mk, брои милионски прегледи месечно. Sitel.mk на сител.мк, има опции за да ги проверите и прочитате најактуелните вести како за Македонија така и за светот, Балканот, Бизнис, областите на спортот, и секакви видови на занимливости и забава. Sitel.mk од секакви новости до секакви трагедии, информации и забави, кои се промовираат и излегуваат на Фејсбук, никој не останува рамнодушен да ја кликне и отвори страницата и да ги прочита новостите на денот.

Sitel.mk за Сител се кажува дека е како еден вид на весник кој луѓето порано го купуваа за да може да ги најдат најновите информации, но благодарение на ваквиот вид на сајт, сега можете само со еден клик каде и да сте и во било кое време да ги најдете вашите интереси, новите информации и актуелности , да ги дознаете првите информации во првите редови. Исто така овде можедте да пронајдете и најразлично катче за добра забава и релаксација. Sitel.mk сител важи за медиум кој секогаш прв ги објавува информациите, новостите и актуелноста, бидејки има млада но искусна и амбициозна екипа што работи 24\7 на мисијата, за да може читателите да ја добијат најновата и најинтересната инфорфмација.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *