Volim Skopjeinfo.mk – Страница за најдобрите вести

април 4, 20200

Skopjeinfo.mk  e дестинација на која секој граѓанин на Република Македонија се наоѓа на крајот на денот. Информативниот портал Скопјеинфо.мк им овозможува на своите читатели да ги следат најважните и најнови политички, економски и урбани вести, како и новости од светот, културата, сценскиот живот, здравјето, технологијата, модата. Skopjeinfo.mk порталот започна со работа на 9. Мај 2011 година, а денес е меѓу најпосетуваните информативни интернет портали во Македонија.

Skopjeinfo.mk овој портал нуди опции за читање новости и вести, информации за Македонија, за бизнисот општо, секаков вид на колумни, урбан дел – за Скопје, за екологијата и воедно за културата, новости за светот – балканот и глобус, магазин, вести и новости за спортот, секакви совети за здравјето, сцената и партнери – Арткујна, мајка и дете и шопинг. Skopjeinfo.mk информативниот портал Скопјеинфо.мк им овозможува на своите читатели да ги следат најважните и најновите политички, економски и урбани вести, како и новости од светот, културата, сценскиот живот, здравјето, технологијата, модата и сите забавни четива. Skopjeinfo.mk најголемите фанови и обожаватели на оваа страница се читателите од Македонија кои секојдневно ја пребаруваат страницата и ги читаат новостите и се едуцираат.

Skopjeinfo.mk тука можете да најдете вести од секој агол како: Вести за Македонија, новитети за бизнисот во Македонија, вести и најактуелни информации за светот, како и за регионот, актуелни вести за читање забава, спорт, вести за љубителите на технологијата, и секакви видови на интервјуа со најпознатите јавни личности. Skopjeinfo.mk се објавуваат дневни информации, главно од Македонија, но на оваа страница можете да ги прочитате и најважните вести за светот. Исто така овде можедте да пронајдете и најразлично катче за добра забава и релаксација. Скопје инфо. Skopjeinfo.mk мк  важи за медиум кој секогаш прв ги објавува информациите, новостите и актуелноста, бидејки има млада но искусна и амбициозна екипа што работи 24\7 на мисијата, за да може читателите да ја добијат најновата, најактуелната и најинтересната инфорфмација.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *