Volim Sport365.mk – Sportski.mk

април 4, 20200

Sport365.mk е проект кој природно се создаде од недостигот на квалитетни спортски портали во 2009 година. Оттогаш па се до денес, Sport365.mk претставува еден од најпосетуваните македонски сајтови со спортска содржина. Спортски.мк е дел од Балкан Медиа Груп, мрежа на спортски и забавни портали. Тимот што работи на Спортски.мк има само една неверојатно силна пасија – а тоа е спортот и информациите поврзани околу него. Што можеме да ви понуди спортски.мк ? – Најнови спортски информации, но филтрирани од мноштвото небулози кои може да се најдат на нет! Интересни видеа за вљубениците во спортот!

Sport365.mk занимливости од ’другата страна на спортот и многу други работи додека не ’влезете во офсајд’! Спортот е чудесен сплет на талент, тренинг и техника, спој којшто на милијарди луѓе ширум светот им ги поттикнува емоциите и им дава причина повеќе да му се радуваат на животот. Немир – до последниот свиреж, страст – до последната капка пот, чувства – од екстаза до болка. Sport365.mk кој дошол од „оваа страна“ на приказната, внесува дел од себе во сета оваа магија. Редакцијата што стои зад „спортски.мк“ е составена токму од вакви „фанатици“, вљубеници во различни спортови, кои својата посветеност ја искажуваат и преку создавањето на овој сајт. Sport365.mk официјално започна да работи на 04 февруари 2010 година како веб страница посветена на македонските и светските спортисти, но и навивачи. Sport365.mk

Sport365.mk има опција фудбал каде што како потточки ја има секоја лига на шампиони и најновите информации за истата, а исто така и за најпознатите фудбалери и нивните новитети во спортот. Sport365.mk потоа исто така имаме за кошарка, за ракомет, за тенис, меѓународен фудбал и останато. Спортски.мк  е најдобрата и најактуелна страница на интернет моментално. На оваа страница можете да ги најдете секогаш најнови, најактуелни и најинтересни информации што порталот дневно ги објавува и целовремено се со огромен број на прегледи од страна на читателите. Sport365.mk.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *