Volim Time.mk – Временска тренд страница

април 4, 20200

Time.mk веб страницата Time.mk на своите корисници им нуди можност да ги следат и пребаруваат најбитните и најновите вести од повеќето информативни веб страници во Македонија.(повеќе од 150 веб страници на телевизии, весници, информативни агениции, портали и сл. Започна со работа на 1 јули 2008, а од 2011-та година е најпосетувана страница во Македонија. Time.mk изборот и позициите на вестите и информациите на Time.mk се одредуваат автоматски со компјутерска програма. Time.mk прикажаното време, датум, се однесува на моментот кога веста била внесена или освежена во . Оваа страница како и другите не презема никаква одговорност за веродостојноста на преземените информации.

Time.mk  како дневен така има и неделен и месечен преглед на настаните и информациите што е голема предност за разлика од другите страници и им овозможува на читателите што ги пропуштиле актуелните вести и информации да ги прочитаат и разлистаат. Time.mk на оваа страница има опција која се вика  Air Quality – можност за да може да го проверите квалитетот на воздухот и загаденоста во било кој град од Република Македонија. Исто така имате можност да прочитате за неделната прогноза во Македонија, Скопје.

Time.mk јавните набавки, архивите на страницата се дел од опциите, како и најновите настани кои што ке се одржат или веќе се одржани па се коментираат, вестите и информациите за економијата, политиката, спортот, времето, владата и се останато. Time.mk може да се пофали и со друга предност  а тоа се TV емисиите кој можете да ги гледате каде и да посакате и во кое и да било време. И на крајната опција филм – која единствено на страницата Time.mk можете да ја пронајдете и да си изберете филм во кој ке уживате да го гледате сами или со вашите најблиски во одредената листа со филмови која се наоѓа токму на оваа опција. Time.mk е одлична страница на која може да го поминете вашето време со читање.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *