Volim Tocka.com.mk – Најновите содржини на едно место

април 4, 20200

Тocka.com.mk постои веќе цели и успешни 15 години, со почеток од 2005 година. Секојдневно се објавуваат над 120 нови содржини. Tocka.com.mk месечно Точка го посетуваат над 2.500.000 посетители додека исто така месечно се прелистуваат околу 300.000 страници. Од друга страна, фан страницата на Фејсбук брои околу 170.000 обожаватели и следбеници. Tocka.com.mk можеме да забележиме дека од сите горенаведени бројки има огромен број на читатели а исто така и голем број на прегледи.

Тocka.com.mk на овој сајт можете да најдете секакви новости и информации најактуелни од целиот свет. Tocka.com.mk за личниот живот на најпознатите манекенки, глумци, јавни личности итн, трагични новости од светот и Македонија, познати настани и др. Најактуелна страница со секогаш најновите и најактуелни информации, забава од типот, вицови, смешни информации, информации за светот итн. Tocka.com.mk секојдневно чекор по чекор, статија по статија, полека допира  до срцата на читателите, до Вашите срца, и пресреќни се што успешно ја завршуваат нивната мисија. Tocka.com.mk да ни сервираат  уникатна и квалитетна содржина е нивното мото. Во време кога другите сакаат само да бидат „кликани“, тие  сакаат да бидат веродостојни и читани. Не се задоволуваат со дружба само овде и денес, туку сакаат нивната приказна да ја продолжат да ја градат и да растат заедно.Работите ги гледаат од поинаква перспектива и сакаат секое нивно  катче да ви биде и животен прирачник и бегство од животните бури и квалитетен начин на забава.

Тocka.com.mk бескрајно се благодарни за Вашата доверба и безрезервна поддршка, за секој коментар, лајк и посета на нивниот портал . Tocka.com.mk изминативе 10 години тие дадоа сè од себе за да ви сервираат квалитетен производ и неизмерно се  благодарни што им одговоривте во ист дух, им сервиравте и конструктивна критика и тон комплименти, нивните верни читатели. Tocka.com.mk без огромниот број на читатели немаше да бидат тоа што се денес – еден од најчитаните портали во Македонија.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *