Volim Vesti.mk – Сите вести на еден сајт

април 4, 20200

Vesti.mk е дел од MaxMedia Group: Vesti.mk, Vesti.mk и Vesnik.com. Откако сајтот е пуштен на интернет на почетокот не било задоволително нивото на прегледи, но постепено одкога почна страницата да се промовира и на Фејсбук, за голем процент зачудувачки и за главните админи на страницата се зголеми гледаноста. Vesti.mk од секакви новости до секакви трагедии, информации и забави, кои се промовираат и излегуваат на Фејсбук, никој не останува рамнодушен да ја кликне и отвори страницата и да ги прочита новостите на денот. За се коментира дека е како еден вид на весник кој луѓето порано го купуваа за да може да ги најдат најновите информации, но благодарение на ваквиот вид на сајт, сега можете само со еден клик каде и да сте и во било кое време да ги најдете вашите интереси, новите информации и актуелности , да ги дознаете првите информации во првите редови.

Vesti.mk Во изминатите години весниците беа многу актуелни бидејќи луѓето секојдневно купуваа весници за да ги читаат најновите вести и информации. На местото на весниците, нивната замена е одличната страница Vesti.mk , бидејќи секојдневно најактуелните вести за се, се вклучени во оваа страница.Има милионски прегледи на страницата месечно што докажува дека е голем интерес за читателите.

Vesti.mk со други зборови можеме да кажеме дека е многу голема замена, на пример некои од читателите доколку дента ги немале уклучено да ги гледаат вестите на телевизија, може каде и да се и било кога да си го отворат порталот- Vesti.mk и да ги прочитаат најновите вести за политика, економија, и останатите секојдневни настани што исто така ги прикажуваат и на вестите на телевизија но за среќа на админите поголема е прегледноста и популарноста на веб страниците. Vesti.mk оваа голема популарност за веб страници ја доведоа до врвот посебно младите бидејќи тие се најверните читатели и посетители на Интернет.

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *