Volim Vicoteka.mk – Најдобрите вицови на едно место

април 4, 20200

Vicoteka.mk е бренд за хумор на македонскиот простор од 2005 година, истата е единствена збирка на вицови на македонски јазик со архива од околу пет илјади вицови. Vicoteka.mk оваа страна е продукт на љубов и грижа кон вицот, како таква ги засмејува луѓето последниве 12 години.

Vicoteka.mk никогаш не беше замислена како лукративна веб страница, туку како сон за архивирање на најпростата, но воедно и највеселата уметност на прераскажување вицови.

Vicoteka.mk неделно ја посетуваат повеќе од 250.000 луѓе, а бележи неверојатно висок раст и на социјалните медиуми. Facebook страната на има Vicoteka.mk повеќе од 150.000 фанови кои секојдневно се зголемуваат, додека twitter профилот на вицотека го следат повеќе од 5.000 твитерџии. Се надеваат дека ќе имаат успешна соработка, а ако ништо друго барем се надеваат  дека ви го разубавуваат денот со некоја смешка. Воедно вицотека може да се пофали со најмногу прегледи од било која друга страница за забава. Тука можете да ги погледнете секогаш најдобрите и најсмешни видеа кои ке ве насмејат до солзи. Vicoteka.mk исто така овде се објавуваат најпознатите и најсмешни вицови.

За љубителите на добрата забава и хумор, вицотека.мк е вистинската дестинација. Vicoteka.mk е страница на која буквално можете да прочитате и да погледнете се што ве интересира. Вицотека  исто така има отворено форум за полесна комуникација и разговори од секакви области за читателите и посетителите на оваа страница. Vicoteka.mk вицотека е најпосетувана страница во Македонија за кој податок нејзините админи се премногу задоволни.На читателите им нудат најнови и секогаш најактуелни новости,вести, информации и др но се прикажано во вид на забава, хумор, смеење до солзи и секако се разбира нивното најдобро, најзастапено и она по што се познати како и самото име се вицовите. На секој човек му треба излез од секојдневието и многу хумор кој ке го пронајде преку вицовите на вицотека. Vicoteka.mk

КОНТАКТ

VOLIM
Мобилен & вибер: +389 76 637 833
Е-поста: info@volim.com.mk
Инстаграм: volim_mk
Фацебоок: VolimMakedonija
АРОМАТИЗИРАНО ОВОШНО БИНО VOLİM 14.4 SHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *